Morgonkamp mot negativa tankar

Idag vaknade jag tidigt, eftersom ätstörningen bestämde sig för att jag under gårdagen "åt för mycket" plus att jag "är tjock".

"Faan", var min första tanke. "Svälta idag!" var min andra tanke. "Stopp och belägg! Strategier!!" var min tredje tanke.

Och ja, jag lyckades stoppa hans raid i mitt huvud med att använda mindfullness-strategierna: Inte värdera, samt Göra en sak i taget. Jag tänkte att varje dag och varje måltid är NY (Gisela van der Ster), vad jag gjorde igår ska inte få påverka gårdagen. Samt att "jag är ok. Jag ÄR faktiskt en OK person som inte behöver straffas för att jag åt glass igår utöver schemat.

Lagom till mellis kommer väl dagens tredje kamp att sätta igång (dagens andra kamp kommer efter intaget av frukosten), men vad säger ni tjejer? Idag tar vi och ger oss in i den kampen och slåss med näbbar och klor eller hur?!?

Kommentarer
Postat av: My

Jag är med.....DEFINITIVT!



KRAM!

2011-02-19 @ 11:51:20 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Matilda

BRA!! Jag blir så stolt, även om jag inte känner dig. Att kunna stanna upp ett ögonblick mitt i ätstörningens propaganda, det är förbannat starkt. Jag är mer för knytnävsslagsmål, men alla tillhyggen är bra. :)

2011-02-20 @ 18:14:56 / URL: http://moietmonmonstre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus