Morgonmys!

Morning brudar! Idag har jag haft mysfrukost (2 mackor, fil med banan och müsli - det vanliga med andra ord hehe), men jag intog den i soffan med vovven i knät och tända ljus på bordet. Så mysigt!

Nu är det fullt upp! Eller tja.. nu överdrev jag nog lite! Ska till farsan och han ska hjälpa mig få på vinterdäcken:) Gött mos och få det fixat!



Efter det blir det lite handling i ett närliggande samhälle. Min hårfön exploderade (!!!) HAHAH! Så ja, jag behöver en ny helt enkelt.

Ska även titta på skor (har ett presentkort liggande) och planera för något mys med sambon ikväll. OM jag står ut med honom vill säga. Alltså jag måste berätta för er; han har i princip badat i vitlök på utbildningen han varit iväg på. Fattar inte hur någon kan stinka så mycket. My god! Jag klarade inte ens att sova bredvid honom hela natten. Utan i halvlek intog jag soffan istället.

Det är sant!

Helt sjukt. Så i morse slängde jag resterna av en vitlökssalami i soporna. Jag pallar inte mer! Blir helt allergisk.

Kommentarer
Postat av: camilla

Hoppas du får en bra dag :D vinterdäck är alltid bra att få på plats nu:)

2011-12-03 @ 12:17:57 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Tingeling

Åh va jag önskar att jag hade kommit så långt att jag kunde ta lite yoghurt/fil till frullemackan. En bra morgon (läs när vikten är liten) blir det två mjuka med pålägg (en dålig morgon hårdbröd med endast smör) och ca 1,5 dl kaffe. Vill oftast ha mera kaffe/vätska (är väldigt törstig pga uttorkning) men då sväller magen för mycket så jag är väldigt restriktiv även med drycken.



Hoppas du får en toppen dag.. kramis..

2011-12-03 @ 15:08:04
Postat av: Linda

Hej!

Nä hetsar inte varje dag just nu men känner att det är på gång. Säkert för att jag är orolig som f-n för viktökningen med medicinen.

Hoppas du kan stå ut med en puss eller två av din sambo det är du värd efter superfrukosten :)

Kram

2011-12-03 @ 19:13:00 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Tack. Är allt ok?

Kram

2011-12-05 @ 10:51:27 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus