Hustittande och lite annat

Jajamen, så har vi då varit och tittat på huset som jag visade bilder på. Alltså åh, det var jättemysigt faktiskt. Känns som att jag skulle kunna trivas där. Men jag har ingen erfarenhet av att bo på landet så ja.. men det är nära till flera mindre tätorter, inkl de där vi jobbar.

Innan veckan är slut ska vi prata med mäklaren igen om hur vi vill gå vidare... OJOJOJ. Känns stort det här.

Heidi du frågade om jag alltid varit underviktig. Nej det har jag inte. Jag har alltid haft normalvikt enligt BMI (å vad jag är trött på den där vedervärdiga BMI-skalan...). Jag har sedan barnsben tränat mycket. Elitgymnastik, tävlingsdans, gymmat (först efter gymnasiet), spelat fotboll osv. Så jag hade redan som liten en stark och muskulös kropp. och det hade jag fram tills jag fick äs. Sen under de senaste åren har jag växelvis haft normalvikt och undervikt.


Jag duschade innan vi åkte på hustitt, det gick lättare än senast. Har under åren med äs haft otroligt svårt med att duscha. Att känna vattnet mot kroppen.. att torka sig med handduken efteråt osv.. usch..! Eller visst, det kan vara skönt på ett sätt med värmen osv, men i min värld är det mest ett ont måste. Är det någon mer därute som tycker det är jobbigt att duscha?



Kram på er mina fina vänner! Ni vet väl att ni är bäst?!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med dig, duscha är jobbigt.. isch.. men tycker att periodvis att det går lättare o ibland svårare igen.. Låter mysigt med husvisning.. håller tummarna att det ska bli något för er...kram

2011-12-20 @ 19:49:44 / URL: http://iterapistolen.bloggagratis.se
Postat av: Ida

Kul att huset va så fint :-)

Jag tycker det är jättejobbigt att duscha. Vill inte ta på mig själv eller se mig. Men det gäller att öva öva o öva. Jag tycker det är skönare att krypa ner i ett varmt bad än att duscha. Då kan man släcka ner och koppla av. Iaf jag. Testa det :)

Kraaam

2011-12-20 @ 20:57:44 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Linda

Hej vännen, du vet väl att du är bäst :)

Det är så spännande med huset tycker jag, det såg så fint ut och jag tror säkert att du kommer trivas på landet. Jag älskar att bo på landet även om jag gärna haft ett eget hus och cykelavstånd till närmsta by.

Hoppas ni tackar ja.

Som svar på din fråga så sjunger jag sopran dvs ljust men är lite sugen på att gå ner och sjunga alt som är den lägre stämman. Vi får väl se hur det blir nästa år.

Jag ääälskar att duscha det är som terapi för mig, ibland duschar jag 3 gånger per dag. Bara stå där och blunda.

Kram

2011-12-21 @ 13:26:30 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus