Friskförebilder och annat

Idag är jag ledig från jobbet, snacka om skönt. Sitter och tittar på Godmorgon Serige medan jag äter frukost och brygger morgonkaffet.

Senare idag ska vi till min kusin på Välkomstfest för deras son. Jag har köpt en jättego nalle till honom. Mjuk och kramgo:)

På tal om mjuk så är det PRECIS SÅ jag känner mig för tillfället. Och det är ju SKITKUL verkligen..!



Livet leker!!!

Buhuuhuuuuuuu!!! :(

Nää, kanske inte just nu men jag kan lova er att det kommer det att göra. Tänk så är jag fullständigt frisk inom bara nåt år..! Gud vad underbart det vore. Kroppsligt är jag ju faktiskt redan på god väg! Men huvudet, tankarna och självkänslan är det svåraste att "komma åt". Visst är det?

Vad gäller huvudet så har jag tankar på att ta del av alternativa behandlingsformer såsom akupunktur, zonterapi, healing, konst och annat. Detta kan kanske hjälpa mig på traven att må bättre med mig själv och lösa upp spänningar osv.  Jag känner en alldeles underbar kvinna som är konstnär och regelbundet håller i något hon kallar frigörande målning.



Hallå!! Sånt älskar ju jag! Tänk att gå fullständigt "nuts" på en tom målarduk och inte vara rädd för att stänka ner för hela golvet är täckt av skyddande plast:) den här kvinnan är en helt fantastiskt underbar människa och dessutom otroligt vacker:

Det inre styr. Ing-Marie Sönne vill lyssna på sin inre röst och låter färgerna flöda fritt över duken.
En av mina friskförebilder helt klart. Och sådana måste vi ju ha eller hur?

När jag ändå är inne på mina friskförebilder: En annan fantastisk tjej med skinn på näsan är Elaine Eksvärd, när hon kom in på scenen på ett seminarium jag var på så blev jag helt trollbunden... Vilken tjej..! Hon fångade hela salen.. Hon är känd retoriker bland annat och just nu även gravid.

Har ni några friskförebilder att dela med er av?

<3

Kommentarer
Postat av: H (bulimiker)

Hittade din blogg idag och ville först och främst säga att jag verkligen tycker om den! Det är på tok för ont om bloggar skrivna av bulimiker som kämpar för att bli friska och lite för gott om Pro-Ana-varianter.



Apropå friskförebilder svarar jag helt klart Sofia Åkerman (Zebraflickan), som blivit frisk från en svår ätstörning.

Det låter annars härligt med frigörande målning, precis som frigörande dans. Något sådant borde jag själv leta upp!



Och jag hoppas också att livet kommer att leka, förr eller senare. Redan nu drömmer jag om en jul utan matångest och det är värt att kämpa för!

2011-12-30 @ 13:12:28 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anonym

Du är så bra! Och vi ska bli så jävla snygga och friska. Kram! <33

2011-12-30 @ 18:32:05 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Ing-Marie Sönne

Hittade den här sidan av en slump:) om man nu tror på slumpen, vilket jag inte gör. Jag blir rörd av de fina ord du skriver om mig,Tack! Jag vet inte vem du är, men du är en helt FANTASTISK och STARK människa, det känner jag, och jag önskar dig all LYCKA! Kramar!!!

2012-08-23 @ 13:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus