Blev inte mätt

Har ätit min middag i form av frukostmat precis. Men känner mig fruktansvärt otillfredsställd... åh vad jag hatar det! Jag vill inte ta mer än jag brukar. Va faaaan!!! Jo, jag VILL klara det, jag vill klara att vara flexibel.

Jag vill.

Men just nu är jag tjock, jag har bröst, jag har rumpa. Men jag måste, måste, måste. Jag klarade av att äta trots att jag precis duschat och fått ångest av att känna och uppleva min kropp. Usch. Men jag sväljer det nu. Jag har inget val längre. Jag är inte bäst på att vara smal längre. Men jag kommer bli så mycket bättre än det.

Kommentarer
Postat av: Linda

Fan vad du imponerar på mig, så jäkla stark du är just nu. Bara att säga att du vill och att du kommer bli så mkt bättre på det är suveränt. Du inspirerar.

Kram

2011-12-15 @ 18:56:46 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad ger det dig att vara bäst på att vara smal? Är det det du vill uppnå i livet? Är det viktigare än att må bra?

Kanske blir du otillfredställd för att du inte äter varm mat. Man blir mer tillfredsställ av varm lagad mat. Men jag vet, det är svårt. Om du inte är mätt så ät mer. Inget händer. Lyssna på kroppen. Jag åt mer ikväll än jag brukar göra. Man kan inte bestämma INNAN vad man ska äta. Det fungerar inte så. Kram

2011-12-15 @ 20:02:22 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Anonym

Du är så otroligt stark! Jag beundrar dig något så extremt och inom alla bloggar jag läser i alla kategorier så är du den jag inspereras mest ifrån. Din styrka! Den är så stor.

Du. är. GRYM.

Fortsätt att kämpa. Bröst och rumpa är BRA! Jag önskar att jag var du väldigt ofta, att jag hade den styrkan.

Som sagt, fortsätt kämpa, du kommer att nå ditt mål.

2011-12-15 @ 22:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus