Usch

Idag är det jobbigt... fy... dels har jag sovit dåligt (grannens hund har skällt och ylat HELA natten, när matte varit iväg och jobbat)... dels har jag inte gjort nr 2 på toa på alltför länge (trots regelbundet och tillräckligt matintag). Detta resulterar i att det är fruktansvärt jobbigt psykiskt att äta just nu, hatar det:( Magen står ut som JAG VET INTE VAD (återigen; jag hatar det så j-a mycket!!) och jag vill bara få igång den nu så måltiderna inte blir så fruktansvärt ångestfyllda!!!



Igår kväll, efter middagen på festen, gick jag på toa och tror ni inte att de hade sådana där spegelblanka skåp på toan så man såg sig själv ur alla vinklar (sittandes på tronen)!! Sånt kan få mig panikslagen. Jag såg och kände låren flyta ut, magen "tjocka sig" över höfterna...aaaaaahhhhhh.... Jag försökte hålla ihop... och lyckades bra med det. Att hålla uppe en fasad är ju ofta vid med äs vana vid..?



Gårdagens fest var i övrigt ok, jag tog av ALL mat (grillad fläskfilé med sås, ugnsgrillade potatishalvor, baguetter med diverse ostar osv). Men INNAN vi kom till festen hade jag grym ångest från fm-mellanmålet och framåt. En ångest orsakad av tjockkänsla gällande framförallt magen. Jag satt på sängen i vårt sovrum och skakade i hela kroppen, försökte hålla självskadande och annan destruktivitet borta. Det enda jag gjorde var att jag repade armen med en bläckpenna i bilen (bil är jättejobbigt för mig att åka... SÄRSKILT när jag har ångest, det triggar som bara den då).

Observera att jag inte har låtit detta påverka matintaget än så länge igår/inatt/idag och jag lovar att göra mitt bästa för att undvika det. För det hjälper ju inte det heller:(

Snälla ångest, släpp taget nu... orkar inte mer!


Kommentarer
Postat av: Ida

Hjärtat mitt <3 Känner med dig. Men du är sååå stark som kämpar emot och gör ditt bästa. Du ska vara STOLT. Du lät det inte gå ut över maten. Du åt av ALLT. Konon ju:-)

Du är INTE tjock. Men äs intalar dig det. Lyssna inte på den rösten, snälla! Du är värd sååå mycket mer. Du är bra som du är. Vacker för den du är. Jag bakade kakor igår som flöt ut och blev misslyckade men dom va goda ändå :) Samma sak gäller oss, oavsett hur vi ser ut så är vi goda o bra på insidan. Utseendet spelar ingen roll. Kakor blir aldrig som på bilden i tidningen och vi blir aldrig som tjejerna i tidningarna heller. Det är omöjligt för dom är inte naturliga. Hoppas du mår bra idag :) Stor kram Ida <3

2011-08-07 @ 10:24:44 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: F

Jag tycker att du är fantastisk!

2011-08-07 @ 11:11:41 / URL: http://kombinationskristus.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men du höll i dig, toppen är det ju!! för varje gång, blir det lättare, kom ihåg det:) bara du fortsätter stå ut.. o jättebra att du åt av allt med du, du är på G nu ju!! :)



O magen kommer komma igång, när man minst anar det.. hade också sådana problem i börja.. men det enda som hjälpte är: ignorera känslan ignorera känslan.. annars får man ju börja om hela tiden =/



Kram!

2011-08-07 @ 11:15:14 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Emelie

Jag hoppas det inte är jobbigt att höra - men helt ärligt, du är jätteduktig som kämpar på. Jag vet ju själv hur det är - har varit i precis samma sits. Men bara man håller i det, fortsätter, inte ger upp.. Det GÅR bättre, ångesten GER med sig. Det gäller bara att du inte gör det innan ångesten gör det. Okej? :)



Vad mysigt att du gillade inlägget, förresten, det blir jag glad av att höra! :)

2011-08-07 @ 11:45:45 / URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Linda

Tycker du gjort ett superjobb med all mat och hoppas ångesten snart försvinner för dig.

kram

2011-08-07 @ 14:12:56 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: ellinor

Angående magen kanske du kan ha linfrö i filen tex. Men kanske du har redan. För blir ju inte lättare när man är förstoppad. När jag gick på capio åt nästan alla linfrö till frukost. Är ju vanligt att vara förstoppad.

2011-08-08 @ 07:54:48 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus