Tom



Nu sitter jag i soffan. Ute vräker regnet ner. Jag har inte ont av det alls idag faktiskt. Jag försöker känna efter; hur mår jag? Vad tänker jag på? Vad känner jag?

Som vanligt efter hets och kräk känner jag mig faktiskt.. tom. TOM TOM TOM. Med ett uns av ångest (ALLTID med ett uns ångest suck. Trogen vapendragare där ni vet! Ångesten beror nog dels på osäkerheten kring hur mycket har jag kvar i magen av glassen, lasagnen osv. Och dels beror den på att jag nyss ätit mellanmål och druckit kaffe).

För ja, idag återgick jag OMEDELBUMS till matschemat efter hetsen. Fy fan vad starkt av mig egentligen.. Ändå känner jag mig inte stolt. Nä det är nog det sista jag skulle känna mig nånsin. Utan det är en tomhetskänsla (utom i magen såklart). Det är som att jag tittar men inte ser och gråter utan att tårar rinner... det är bara  t o m t ...

Tomheten är svår att gå in närmare på. SOM jag har letat efter det där som saknas, den där pusselbiten i mitt liv, ja det som GER liv! Jag antar att jag får fortsätta leta några dagar till..... höhö;)



Men nu, mina underbara fina vänner därute, NU ska jag lägga mig i soffan och lösa korsord (alltså hörni, finns det överhuvudtaget något bättre när man behöver skingra ångest? Har köpt nya "Bra Korsord" haha).

Jag ska acceptera att jag mår så här just nu, att jag hetsat och spytt halvdant, att jag ätit alla måltider enl schemat idag. Äs-monstret lyssna nu: jag kapitulerar, jag orkar inte bry mig mer idag, du är en j-a skit och en dag är jag fri från dig. HAH! Suck on that!!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej vännen

Varenda stavelse du skriver kunde varit mina, förutom det där om att ändå gå tillbaka till matschemat och att ändå försöka ge äs en smäll på käften.

Ang min chef så är hennes beteende tyvär inget nytt utan har varit så här under alla de 6 år jag arbetat hos henne :(. Borde varit borta därifrån för längesedan men det har funnits skäl till att jag varit kvar. Men nu finns det inte det längre och behöver komma bort från detta ställe som förstör min självkänsla och mitt självförtroende.

Kram

2011-08-19 @ 19:45:29 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Är så impad av din styrka och din vilja, kan man få låna lite ;)

Ffa jag som är drabbad på jobb då det bara är 2 till som jobbar men jag jobbar närms och mest med min chef de andra mer i utkanten. Men visst blir de också drabbade. Kan ju också säga att innan jag började jobba där så har det varit stor omsättning på personal och alla som slutat innan har slutat när de blev sjukskrivna och jag har ju själv varit sjukskriven därifrån men hade tyvär inte någon ork eller motivation att ta mig därifrån då.

Tack för dina ord

kram

2011-08-19 @ 20:49:02 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Går fortfarande på behandling och medicinering ja och visst har det blivit sämre igen ffa sen jag kom tillbaka till jobb e semestern, så är det nog tyvär.



Min andra fråga som jag inte riktigt vågar skriva ut i bloggen är mina funderingar på att faktiskt säga upp mig trots att jag inte har ett annat jobb, kan man det? Kan man verkligen det?

2011-08-19 @ 21:37:03 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: camilla

Det var verkligen grymt bra utav dig att äta efter matschema direkt efter hetsen, det ä så det ska vara och du ska verkligen försöka känna dig stolt över det.

Och egentligen är det nog bara ät som vill få dig att tro att de inte var bra eftersom den vill något annat.

Det är en sak jag funderat på mycket och pratat en dele med pappa om att om jag ätit mycket mer än vad som normalt brukar intas då ser jag det som en "dålig" eller "sämre" dag eller jag gjorde kanske man kan säga för egentligen om en dag är bra eller dålig ska bero på vad man gjort och inte pga av vad man ätit eller hur?



Angående maten så har jag alltid under hela min uppväxt bara ätit ett lagat mål om dagen och det har ju funkat kanon hittills så varför skulle det inte göra det nu? tycker de e jobbigt ibland att äta två lagade mål då jag ibland är mer sugen på ex mackor, fil osv men antar att det bara är nu tills man nått normalvikt man behöver hålla det sen kan man ju återgå till mack middagar haha:P



ha en riktigt fin dag:)

kramar

2011-08-20 @ 07:21:09 / URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus