Svar på fråga

Jag fick en kommentar av dig, Jossan, för ett tag sen. Kom på att jag nog ej svarat på frågan du ställde. Så här kommer svaret!!:) 

Du frågade om det faktum att jag ej kräkts tidigare under min ätstörning och ifall jag då kompenserade hetsätning med svält?

Svaret är ja, det gjorde jag. Även träning använde jag flitigt som kompensation. Jag kräktes endast någon gång under ett antal år. Ätstörningen och viktfobin som kom av den ledde till en väldig fobi mot att äta regelbundet. Istället varvade jag svält och träning med hetsätning. Jag fastade längre och/eller kortare perioder för att sedan vräka i mig mat varefter jag fastat och tränat igen.

Jag mådde otroligt dåligt även då, kroppen tog mycket stryk.. och kräkandet gör det INTE bättre! Så fortsätt att låta bli att kräkas! Det förvärrar ätstörningen ännu mer och blir lätt en ovana som är väldigt, väldigt svår att sluta med. Det är INGET att sträva efter och jag fattar inte att jag ramlat ner så långt i det träsket kan jag säga dig. Det är fruktansvärt.


Kommentarer
Postat av: Lena

usch nej att kräka o det är inget som är roligt...=(

2011-08-18 @ 15:39:24 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: ellinor

Är glad nu att jag aldrig kunde spy fast jag försökte. Jag är väldigt säker att jag hade spytt otroligt mycket under mina värsta hetsätningsperioder om jag hade kunnat spy. Och antar att man även spyr efter normala måltider. Men som du skriver finns det ju andra sätt att kompensera efter hetsätning. Jag vet inte hur pass mycket du spyr, men hoppas så att du ska kunna äta och känna att du kan behålla det. kram

2011-08-18 @ 15:41:02 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: jossan

ja kroppen tar verkligen mkt stryk..vet att det inte blir bättre av att kräkas men ibland känns det bara så..usch detta är verkligen en hemsk sjukdom och det är så svårt att ta sig ur den!! jag är också mkt rädd för att äta regelbundet, vilket jag måste lära mig annars kommer jag aldrig att kunna sluta hetsäta eftersom jag oftast hetsäter då jag är utsvulten. trots att man vet detta fortsätter jag i samma mönster som tidigare och jag känner att jag snart inte orkar mer..men vi måste kämpa på och jag är övertygad om att vi fixar detta. du är en kämpe!tack för svar!

2011-08-18 @ 19:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus