Morgonreflektioner

Samtidigt som jag äter frukost sitter jag här vid datorn för att fördriva tankarna. Och säga godmorgon till er därute i cyberspace såklart!:)

Vaknade med ångest och det första jag tänkte när jag märkte det var: ån nej, INTE EN DAG TILL
Det är endast jag och de i dörren bredvid som är vakna. Alkoholister. Jag hör deras ångest samtidigt som jag tuggar. Det är rätt sorgligt och jag tycker om dem. Jag VET vad ångest är. Jag VET att fastän samhället ser ner på dem många ggr så är de också MÄNNISKOR!! Som vi. Jag dömer inte längre (bara mig själv höhö) och det är något positivt som kommit från ätstörningen.

Tallriken med fil, musli och banan är uppäten.. börjar på mackan.. suck. Tugga tugga tugga. Hör grannkvinnan skrika neeeeeej. Vad gör de med henne? Fortsätter det går jag dit.

Drömmer konstigt på nätterna, verkligt. Typ att jag äter, att jag gått upp massor i vikt eller om händelser med familjemedlemmar. Så ibland när jag vaknar är jag osäker vad som hänt i verkligheten och vad jag "bara" drömt. Förvirrande? Ja. Frustrerande? Ehh? JA.

Det är tyst från grannarna nu. Min macka är snart uppäten. Och jag, jag försöker uppbringa alla strategier och allt mod jag har för att tackla de känslor som måltiden väcker i mig.


Kommentarer
Postat av: camilla

God Morgon på dig :) en till som är uppe tidigt ser jag:D



Du jag vet att innan jag sökte hjälp så kunde jag drömma att jag åt en jäkla massa choklad på natten och när jag vaknade på morgonen efter så kunde jag vara ledsen för att jag redan hade ätit upp allt det godiset som jag hade tänkt äta (jag åt godis varje lördag även under min sjukaste period)... usch jobbigt med matdrömmar.



Hoppas du får en riktigt fin dag gumman

kramar :)

2011-08-14 @ 07:59:01 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linda

Gomorron

Vilken bra frukost känner dock så väl igen det där just nu att det känns som man tuggar och tuggar :).

Min sommarflirt varken bidrar till någon särskild ångest, ffa inte nu sedan jag avslutat det för 1 v sedan. Sen känns det klart lite som att jag utnyttjar honom när jag ändå kan tänka mig att mysa och krama med honom bara för min egen skull. Igår blev det dock inget, cykelturen gjorde sitt och sen ett trevligt tfnsamtal.

Ha en go dag vännen

kram

2011-08-14 @ 09:59:46 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej, tror inte alls det är svårt att få stilnoct utskrivet, kan även heta zolpidem som e samma sak. Det är en tablett för insomning, verkar inom en halvtimme och jag sover för det mesta gått hela natten och utan "baksi"-känsla nästa dag.Jag tar nu 10 mg men ibland om det itne är så farligt så räker det med 5 mg.

kram

2011-08-14 @ 14:45:32 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: My

Kram bara <3

2011-08-14 @ 17:35:38 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Mary

Ja, om äs på något sätt är bra så är det empatin. Jag blir så arg på de som ser ner på missbrukare (eller huvudtaget andra människor), det är okunskap och arrogans!



Duktig du är som klarade frukosten trots äs elaka pikar. Hoppas du haft en bra dag!

2011-08-14 @ 21:59:08 / URL: http://bonvivantgoesfree.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus