Fredag

Det är bara att konstatera; veckorna går fort! Nu står helgen för dörren och det innebär festligheter för min morbror som fyller 50 år. Ska bli roligt, men fester är på ett sätt också oroande med tider och mat osv tycker jag. Men jag känner inte alls samma oro som jag kunde göra för några månader sedan, fraaaamsteg Jenny!

Vi är bjudna till kl16 och då undrar man ju självklart när vi kommer äta och hur jag ska fördela mina måltider under dagen för att inte utsätta mig för onödig ångest (dvs att jag antingen blir superhungrig eller är mätt när det är dags för festmiddagen). Men jag får väl köra en improvisation helt "enkelt" och göra det bästa jag kan utifrån förutsättningarna imorgon.

Inatt var jag återigen uppe och fyllde på energiförråden med en macka. Har ätit frukost som vanligt och är nu på jobbet. Jag har långtgående funderingar på att ev sluta med DBT:n, den stressar mig för jag tycker jag har mycket nog att tänka på som det är (dvs med maten). Uteblev från terapin både i tisdags och igår = inte bra!

Får bara en så stark känsla av att INTE ORKA!!

Ha en fin dag därute och hörni; ni vet väl att ni är alldeles fantastiskt underbara personer varenda en av er!? Låt ingen skitstövelsröst i huvudet intala er något annat!<3


Kommentarer
Postat av: Ida

Va skönt att du inte känner samma oro inför kalaset längre Jenny!!! Sååå bra :-) Det kommer ordna sig. Om ni sk avara där fyra så kanske ni äter vid fem. Man brukar ju liksom inte slänga sig över maten med en gång. Så ät nån lätt lunch innan så blir det nog bra :)

DU är underbar, glöm inte det!!

2011-08-05 @ 11:14:47 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: lena

håller med föregående skrivare, hade oxå ätit nån form av lunch, blir säkert inte mat förrän 5.. ta med någon frukt i väskan kanske om du känner något sug eller så.. eller nötter är kanske bättre.. ang behandligen så kan jag inte råda.. har själv låtit bli att gå på behandlingar men det kan innebära att dem drar in sjukskrivning o annat.. så jag hade nog tagit mig ett beslut i det där.. kanske är dem inte så hårda med detta hos er,men här nere så är dem det, på gott o ont faktiskt... kram

2011-08-05 @ 16:01:31 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus