Svullen

Vad har då hänt sedan morgonens inlägg? Det har varit sådär, men inget hets och kräk iaf... jag har valt den "rätta" vägen så sett idag... Dock har jag känt mig så uppsvullen och stor idag:( Tror det är efter gårdagens kolhydratsvräkande och kräkande..? Trots denna hemska känsla har jag legat ute och solat I BIKINI hela dagen lång. Det är alltid något... men fy vad det varit jobbigt stundtals. Varje gång jag ätit har monstret skällt ut mig och att lägga sig i solen efter maten igen har verkligen varit en kamp..!

Jag känner mig rätt nedstämd nu... uppgiven och deprimerad... Kanske inte så konsigt eftersom jag ÄR det. Men hade så gärna bara velat kunna släppa kroppskänslorna och kontrollen... om så bara för en dag! Tröttsamt med dessa tjockkänslor..! 

Kommentarer
Postat av: My

Sv: Tack, tack, tack för ditt inlägg hos mig. Jag ska läsa det flera gånger som en påminnelse, och jag ska verkligen ta till mig dina kloka råd. Om du visste hur mycket det hjälper... Du är gullig du.



Jag tror verkligen att det kommer komma en dag då vi slipper tjockhetskäsnlorna. Det måste det helt enkelt. Men i nuläget får nog vi båda vara glada för varje kort liten stund som de känslorna lämnar vår lilla hjärna. En timme, kanske snart blir till två, som sedan blir till 5...och sedan kanske vi är där. En hel dag utan tjockhetskänslor! Jäklar vad skönt det hade varit :)



Stor kram på dig!

2011-04-25 @ 22:02:03 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus