Svenssons

Idag är jag ledig från jobbet. Skönt! Ikväll så ska min sambo ha ett styrelsemöte här hemma och jag känner sådär inför det... vi har så litet här i vårt radhus så man kommer ju inte undan nånstans utan antingen får jag snällt vara med eller så får jag sitta uppe i sovrummet med datorn som sällskap. Har ingen att hälsa på direkt heller så... Vi får se! Kan bli jättetrevligt också faktiskt.

Har tvångsätit nu på morgonen. Det har blivit ett tvång för mig att hetsa varje dag nu. Jag är ärlig inför sambon om hur det ligger till (dvs att jag är mitt i ett ganska kraftigt bakslag i friskhetsprocessen och motivationen att jobba för ett annat liv, vilket ger sig uttryck i att jag äter och spyr tvångsmässigt varje dag).



Jag tittar på Nyhetsmorgon på tv4 nu, och de pratar om en bok som kommit ut som handlar om typiska "Svensson", hurdana är vi egentligen? Jag tycker det är jättekul! Ska läsa mer på tv4 om det står något och kanske beställa boken. För när jag träffade min sambo för snart 3 år sedan så upplevde jag vad en Svensson-kille verkligen är och vi lever ett riktigt Svenssonliv om jag ska va helt ärlig haha.. om man bortser från att vi inte har barn då...



I helgen fick jag reda på att ännu en av mina gymnasiekompisar väntar barn. det gjorde mig glad, men samtidigt olycklig. Jag känner det ofta som att så många andras liv rullar på, men mitt eget står och stampar i nån sorts tragiskt ätstörningsträsk. Vilket ju givetvis också påverkar min sambo (han är trots allt 13 år äldre än mig och blir inte yngre han heller...).

Nähä...nu har jag inte mycket mer att komma mer idag, på återseende!


Kommentarer
Postat av: Ida

Har ingen pollenallergi vad jag vet...

2011-04-11 @ 21:53:12 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE
Postat av: ellinor

Visste faktiskt inte att du spydde efter hets. Ja du verkar vara i en dålig period med hets och kompensation. Men bra att du är ärlig mot din sambo och inte sätter upp en falsk fasad som man kan göra i bland. Är nog glad att jag inte kan spy för är väldigt säker att jag hade gjort det väldigt mycket under alla år. Men är ju ingen lösning på problemet:( KRAMAR.

2011-04-12 @ 13:35:22 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: My

Hela inlägget skulle vara som taget ur mitt liv. Nästan lite skrämmande likt faktiskt. Svenssonsliv är allt ganska så skönt ändå, tycker du inte?



Ta hand om dig nu, på det bästa sätt du kan vännen. KRAAAM!

2011-04-12 @ 19:15:51 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Matilda

Tack för kommentaren! Nej, jag har slutat med antidepressiva. Provade tre stycken och inget fungerade. Du har helt rätt när det gäller ljusglimtarna, det är bara så JÄVLA svårt att veta vilka de är när det känns helt tomt inuti..



Du hinner nog med barn, ska du se. :) Kram

2011-04-12 @ 19:19:20 / URL: http://moietmonmonstre.blogg.se/
Postat av: Anni

Jo, det gick väl ok. Men jag sluter mig alltid när det blir för jobbigt och då blir det ju som lite meningslöst. Och så blev jag otroligt trött efteråt. Däremot gick maten jättebra om vi skall fokusera på det positiva.

Hoppas att det är ok med dig. Jag kan förstå att du känner dig stressad att bli frisk och gå vidare med ditt liv, men vi måste nog inse att det tar tid.

Kram

2011-04-14 @ 09:44:02 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Lena

kram på dig vännen...

2011-04-14 @ 16:10:49 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus