Fruktansvärd söndag

Igår mådde jag otroligt dåligt. Kände redan från morgonen hur ångesten triggade i mig (kände mig tjock, värdelös, fylld av skam och otroligt trött).

Tyvärr var jag inte kapabel att utnyttja någon av mina strategier och vid 17-tiden stod jag inte ut längre. jag självskadade och planerade att ta mitt liv. Efter ca en timme lyckades jag bryta dimman jag befann mig i genom att ringa en kollega som kom direkt till mig. Först ville hon ringa 112 (och det funderade jag med på, kommer ha det som en utväg om det händer igen).

Idag svider mina omplåstrade sår, men värst är det psykiskt. Jag kände så starkt att jag inte ville leva mer, det utlöstes av en stark separationsångest. Min sambo åkte iväg på dans igår (och visade att han var irriterad när han åkte). Detta fick mig att känna att han kommer att lämna mig. jag klarade inte detta och då fick ångesten sin topp och sina konsekvenser.

Jag blev rädd för mig själv, men TACK GODE GUD till mig själv för att jag ringde min kollega. Jag vet att detta kunde slutat på det värsta av sätt.

Kommentarer
Postat av: Anni

Vad stark du var som ringde din kollega! Och vad skönt att du har en så bra vän i din kollega som verkligen bryr sig om dig! Jag är så glad att gårdagen inte slutade så illa som den kunde ha gjort. Jag önskar dig all styrka att orka kämpa vidare.

Kramar!

2011-04-18 @ 09:18:51 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: lena

jag är glad att du finns kvar i livet min vän.. förstår dig precis i det där, jag vet hur det kan vara.. men jag vill att du ska veta att jag tycker att du är enormt stark som skriver det här o att ta faktiskt tog steget o ringde din kollega.. det visar på ett stort mod o en enorm kraft.. inte många som har den styrkan.. jag är stolt över dig... kramar om...

2011-04-18 @ 10:17:14 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Lisa

Bra gjort att du ringde din kollega!! Kan detta ses som någon slags wake-up-call tror du? Något som gör att du får motivationen tillbaka? Något som får dig att kämpa tillbaka till ett liv, för inte vill du väl känna så? Förstår du mig, hur jag menar?

2011-04-18 @ 11:03:01 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Lisa

Bra gjort att du ringde din kollega!! Kan detta ses som någon slags wake-up-call tror du? Något som gör att du får motivationen tillbaka? Något som får dig att kämpa tillbaka till ett liv, för inte vill du väl känna så? Förstår du mig, hur jag menar?

2011-04-18 @ 11:03:14 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: lena

kan säga att jag har tyvärr inget bra knep som fungerar.. inte något som jag har testat iaf.. försöker att vänta ut det att inte gå med i det.. men ibland funkar ju inte det.. ibland ser jag det som en befrienlse att det går så långt som det gör samtidigt som det är en skrämmande känsla efteråt när jag kommit ur det...

2011-04-18 @ 11:58:19 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus