Snart inte ensam längre

Min sambo kommer hem en dag tidigare... dvs ikväll istället för imorgon kväll. Och han vill "ha mig", längtar efter mig osv. Men just nu är jag bara trött. Känner mig tjock. Det förstör så mycket i samlivet! Jag kan bara släppa loss om jag känner mig smal, annars har jag jättesvårt att mysa. För att inte tala om slappna av... Jag försöker hela tiden tänka på att bara för att jag tycker att jag är tjock och ful och hatar mig själv så gör inte han det. Han tycker ju tvärtom. Men det är svårt att inse det och försöka se sig själv med hans/andras ögon.

Terapin går i övrigt sådär. Har svårt att fokusera just nu och svårt att se vad jag får ut av det. Men det är bara att fortsätta. I ur och skur, i med- och motgång...

Kommentarer
Postat av: My

Ja, visst är det så. Nu figtas vi både du och jag. Och i terapi går det upp och ner. Mycket tidvis. Hur länge har du gått i terapi? Ge det tid bara och ge inte upp för tidigt, för mig tog det en bra tid innan jag nådde kärnan, (hoppas verkligen jag gjort det nu).



Hoppas du kan släppa dina negativa kroppstankar och bara tillåta dig mysa med mannen ikväll. Stor kram till dig vännen!

2010-09-17 @ 22:33:28 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: ellinor

Jo visst är det svårare med samlivet när man inte tycker om sin kropp. Har inga bra råd att ge. men att gå ned i vikt i ditt fall löser ingen eftersom du redan är smal.

2010-09-18 @ 13:58:46 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus