Skit också...

Kände det redan när jag gick och la mig igår att jag var förbannat trött och att nattens sömn förmodligen inte skule hjälpa.. Och nej, mycket riktigt, jag gick hem från jobbet efter halva dagen idag utan att berätta något för nån. Så det är väl bli upptäckt och ingen vet var jag är.

Imorgon fyller jag år.
Mamma hade messat och frågat vad jag önskar mig och om de (hon och pappa) kan komma och fira mig imorgon. Hela jag skrek nej. Så jag ringde och sa att jag inte ska fira imorgon. Kanske i helgen. Att jag inte önskar mig nåt.

Får så dåligt samvete. Pallar inte fylla år nu. Pallar inte träffa mina föräldrar och särskilt inte äta något tillsammans med dem. Men visst. Jag hade säkert klarat det. Precis som jag klarade gårdagens födelsedagskalas hos min sambos bror och hans sambo. Jag åt förrätt, huvudrätt, efterrätt. Samt fika. Stängde av känslorna fullständigt. Mår så otroligt dåligt nu... är riktigt på väg ner i botten igen i måendet. Pallar ingenting. Jag hatar mig själv så mycket och vill inte känna så längre. Tar inte ens upp ämnet med min terapeut. T o m där gör det för ont. Hatar när hon pratar om normalvikt. Kan knappt ens skriva det. Tårarna forsar. Hon skulle bara plåga mig ännu mer med massa sånt snack! 

Kan inte bara mina känslor för mig själv ändras? Eller är jag så fet som jag tror och känner att jag är???????????? 
Ta mig härifrån....


Kommentarer
Postat av: Linda

Åh kära vän vad jag lider med dig. Förstår precis hur du känner det och ffa det där med pressen att man ska fira sin fölsedag, hoppas du hittar en lösning som får dig att må bra, det är ju trots allt DIN fölsedag.

Hoppas också du känner mod att prata med din terapeut om hur du känner det, han/hon kanske kan hjälpa.

Grattis i förskott fina du

stor kram

2010-09-27 @ 21:35:11 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: My

Jag önskar jag kunde knäppa med mina fingrar så att jag kunde ta dig därifrån. Från ångesten, från allt som är jobbigt. Det vore kanske bra om du klarar av att öpna dig mer för din terapeut. Jag vet att det inte är lätt, men det kanske skulle vara en liten öppning. Kanske?Hoppas din dag blir som DU vill ha den idag. Stort grattis vännen. KRAAAM!!

2010-09-28 @ 15:23:04 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus