Mycket på kort tid

Tack alla för att jag är välkommen tillbaka i bloggsfären:) Jag fick en kommentar av dig Ellinor att det verkar ha hänt mycket sedan jag bloggade för några veckor sen. Och ja, det har det faktiskt gjort. Jag har tack vare sommaren, resan till London, terapin och ett jävlar anamma verkligen börjat komma in på rätt spår. MEN det är faktiskt långt kvar än. Jag är fortfarande otroligt rädd för att äta tillräckligt mycket, har komplex för min kropp, skär mig ibland i ångestattacker, överäter osv osv. Men det går stadigt på rätt håll. Jag är mycket mer emotionellt stabil, och jag måste säga att jag faktiskt tror att det beror på att jag slutat med den antidepressiva medicinen. Shit.. i början hjälpte den mig och jag inbillade mig att den gjorde nytta sedan med, men faktiskt har jag blivit otroligt mycket bättre sedan jag slutade med den (gjorde det i mitten/slutet av juni nåt sånt).

Förutom den emotionella stabiliteten så har jag börjat tillåta mig mer och mer varierad kost och jag vill här säga ett stort tack till Gisela van der Steer och hennes fantastiska bok "Matillåtet"! Shit vilken bra bok!! Har ni läst den? Det måste ni! Jag köper vartenda ord hon säger och inser att min kropp faktiskt är jäkligt smart och att den kräver det den behöver. Att den är så komplex och behöver en massa saker. Jag mår sååå mycket bättre tack vare den boken.


Kommentarer
Postat av: My

Välkommen tillbaka i bloggvärlden vännen. Har saknat dig och dina ord, vet du.



Jag blir så glad över att det går åt rätt håll för dig....och nu måste jag verkligen läsa den där boken. Har tänkt det många ggr men så har det inte blivit av än......ska kolla om den finns att långa på bibblan....



KRAAAM!

2010-09-09 @ 22:31:21 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: ellinor

när jag kommenterade igår förstod jag ju att du inte blivit helt frisk. Rätt omöjligt på så kort dit. Man får ju ta steg för steg. Men hoppas du fortsätter framåt och inte faller. Men man ska ändå inte känna att allt är kört för att det går dåligt i bland. Vilket man lätt kan tänka. Visst du skriver att du överäter i bland, men du har ändå gått framåt. På rätt väg. Jag har mattillåtet hemma och vet att den är skitbra alla som har läst säger det. Men den står i hyllan och har inte öppnat den. Men ska göra det. Inget blir ju knappast sämre av äta läsa. men när jag gick på capio hade vi ju alltid kvällsmöte innan vi åkte hem och på måndagar läste alltid personalen ett kapitel ur mattillåtet så har ju hört några kapitel Så vet ju att den är bra och man lär sig mycket. Gisela van der ster som har skrivit boken brukar ju komma till capio regelbundet. Träffade henne en gång när jag gick där. Har även träffat henne en gång förut 1999 när jag gick behandling. Hon kan sina saker den kvinnan.

2010-09-09 @ 23:16:10 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Lena

underbar bok.. jag e inte troende.. men den är helig, helt klart en bibel....=)

forts kämpa på, du är grymt duktig...

KRAM

2010-09-10 @ 07:28:55 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus