Min enda tanke just nu

Jag vet inte hur länge till jag klarar av att vara såhär tjock.

Är förbannad på sambon också. Efter att han kom hem igår har jag verkligen insett hur j-a svårt det är för mig att äta tillsammans med andra. Mitt självförakt bara växer. Känner mig ännu mer misslyckad (som om jag kunde känna mig mer misslyckad än vad jag alltid gör...). Jag känner mig otroligt obekväm. Ångesten bara stiger. Han kommer hem här och lagar massa mat. Jag blir så förbannad..! Det är skitjobbigt att ha en massa mat i huset. Min "kontroll" (dvs äs kontroll) upplevs försvinna all världens väg.

Jag trodde jag hade kommit längre, men nej. Jävla skiiiiit! Är så upprörd nu. Varifrån kommer alla dessa känslor? Jag förundras över styrkan och intensiteten. Tänk om man vore lika lycklig som man är olycklig... det skulle ju vara en helt ENORM känsla!

Kommentarer
Postat av: ellinor

vet ju att det är din känsla att du är tjock fast du inte är det. Men har två kompisar som är helt friska från sina ätstörningar. frågade den ena hur lång tid ångesten över mat och kropp försvinner när man väl har börjar äta normalt och det tar tyvärr länge. är väl individuellt. jag hoppas att dina tankar inte får dig att sluta äta igen. är ju ingen lösning, fast det vet du ju. men visst hur länge ska man stå ut att må så här. Vet inte? Hoppas kvällen gick bra. Och en gång till, du är INTE tjock. Skulle inte skriva det om jag inte sett dig på bild, men nu har jag det och vet genom det att du inte är tjock utan fin. Men vet ju hur det är, man tror inte på andra. Kram på dig.

2010-09-19 @ 00:07:42 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Linda

kram

2010-09-19 @ 10:30:24 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus