För mycket?

Är så osäker nu, har jag ätit för mycket eller inte? Vilka är definitionerna? Vart går gränserna?

En sak är säker; jag var väldigt nära att åka och köpa godis innan (och då menar jag för mycket godis.. tror jag. Allt beroende på vad "för mycket" innebär). Här på landet där jag bor stänger mataffären kl 16 på lördagar och söndagar. Så kvällsköp är uteslutet, kanske lika bra det? Däremot är bensinstationen öppen till 21. Men där är bara vanligt tråkigt godis, typ chokladkakor (ytterst litet utbud), GB Glass och Chips o sånt. Dessutom är jag inte ens sugen. Men själv hemma och då är jag van att äta skräp. Min sambo kommer hem på tisdag.

Fick reda på igår att min mamma är sjukskriven i två veckor (pga arbetsskada). Och jag kom på mig själv med att vara avundsjuk. (!) kanske är jag för trött för att jobba nu? Jag har faktiskt alltid tyckt om mitt jobb, men inte nu längre. Nu är jag bara trött. Skit.. Åt nyss massa Gojibär... det är ju säkert hur mycket kalorier som helst!!! Panik. Åh vill inte ha ångest nu. Varför får jag ångest över all mat? Det är skit är det.

Kommentarer
Postat av: ellinor

vad är gojibär? har jag aldrig hört talas om? Ja kan vara svårt och veta om man ätit lagom, för mycket eller för lite i bland. Jag har aldrig räknar kcal, många ätstörda vet ju vad allt innehåller. kram

2010-10-10 @ 18:42:54 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Linda

Usch ja det är alltid lika svårt att veta vad som är för mkt eller för lite för att inte tala om lagom, vad är det? Känslomässigt känns allt för mkt för det mesta men kroppen håller inte alltid med, den skriker och vill ha mer. Känner så igen känslan om avundsjuka när det gäller sjukskrivning och din känsla med jobb. Har det precis likadant osm du kanske märkt.

kram

2010-10-10 @ 19:16:58 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Och förresten så är gojibär jättenyttigt med massor av vitaminer och antioxidanter

2010-10-10 @ 19:18:06
Postat av: My

Det är jättesvårt att veta vad som är 2lagom" portion. Jag har ju fått ett matschema från min dietist, och även om jag rent logiskt vet att det är prefekta portioner, så känns det hela tiden som att det är för mycket. Jag kan ändå stödja mig i att det är dietisten som har rätt. Du kanske också har möjlighet att träffa dietist och få matschema? Det kanske kan hjälpa dig?



Kram!

2010-10-10 @ 21:34:42 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: matilda

alltså det är så jobbigt (alternativt praktiskt..) att bo i en stor stad där man kan köpa godis dygnet runt. varför kan de liksom inte stänga ner när man har ångest och hetssug?! haha.



gojibär är som sagt jättebra för kroppen och klart värda kalorierna!! men jobbigt med den ständiga matångesten, im with you när det gäller det. usch.



lycka till denna dag.

kram!

2010-10-11 @ 08:57:22 / URL: http://finnsdetenplatsformig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus