Spikmatta

Har legat en stund på min underbara spikmatta nu. Bästa köpet ever!

Mår helt ok i övrigt. Har varit på individualterapin idag. Blir ev mer fokus på maten framöver och det gör mig skraj. Jag har skitmycket ångest över maten verkligen. Visst, jag äter regelbundet men långtifrån planerat och matshemamässigt. Har väldigt svårt att ha den där strukturen och bestämma i förväg vad som slinker ner. Det väcker jobbiga känslor i kroppen. Ni med matschema som jag följer dagligen; jag är så imponerad över er och den kamp ni genomgår! Fy fasen vad starka ni är. Jag kommer förmodligen hämta mycket kraft hos er och vetskapen att det finns fler i samma position.

Kram och sov gott sen

Kommentarer
Postat av: carola

kikar in och säger godmorgon..



Ger en styrkekram och hoppas du har en bra dag framför dig

2010-11-24 @ 08:26:10 / URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: ellinor

Har nog aldrig ätit efter matschema. Äter oxå för det mesta regelbundet, men har inget schema.

2010-11-24 @ 08:52:45 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: My

Ja, jag har ju matschema som sagt och det är skitsvårt att följa och det blir inte sällan (tyvärr) som man gör små avstickare. Däremot så märker jag ju egentligen att min kropp mår bättre när jag följer shemat, såväl psykiskt som fysiskt. Man blir liksom så himlans glad inuti när man faktiskt klarar det.



En annan fördel med schemat är att om man gjort upp vad för rätt man ska äta, så slipper man det veleriet. Ibland i alla fall. Jag kan ha så himlans svårt att bestämma mig ibland, för ingen mat är liksom bra nog för mitt "matmonster". Förut hade jag ett superstrikt schema, exakt vad jag skulle äta, t.ex. fisksoppa, kycklingsoppa. Nu har jag bara redd soppa istället och den flexibiliteten funkar bättre för mig, även om det fortfarande är svårt och jag har en lång väg kvar. Man får prova sig fram. Hoppas du har en bra behandlare som hjälper dig i detta fallet.



Kram på dig!

2010-11-24 @ 19:14:24 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus