Råd

Snälla kom med lite idéer hur jag ska gå vidare idag! Jag har börjat morgonen med överätning; baguette, glass och godis etc. Och vi som ska på middagsbjudning ikväll..!:( Snälla hjälp! Hur går jag vidare nu!!!
Jag orkar inte.

Kommentarer
Postat av: ellinor

Åt du så mycket som du trodde. I bland när man överäter tror man att man äter mer än vad man tror för att man slänger i sig maten. men sen när man tänker på hur mycket man ätit är det inte lika mycket som man tror. Fast är ju inte alltid så. Men förstår ångesten att börja dagen med överätning när man vet att man är bjuden på middag på kvällen. Blir ju inte direkt lättare att ta sig i väg. Men kl är 10.45, är väl inte förrän i kväll ni ska i väg. Kanske har ångesten hunnit lägga sig lite. Som du skrev förut så växlar du nu att i bland äta för mycket och i bland för lite. Så din kropp kanske behövde det du åt idag. Fast visst att börja morgonen med glass och godis ger ju en ångest. Önskar jag hade något bra råd att ge för att du ska kunna gå vidare idag. Ett normalt sett ur ätstörningsvinkel är ju att då svälta fram till middagen och sedan äta för lite då. Men är ju ett dåligt sätt. Men gå ut och ta en promenad kanske. Få lite luft. Hade själv hetsätningskväll igår. Så är tufft nu. Blir alltid hungrig som en varg dagen efter hetsätning och vill bara hetsäta MER. Så kämpar på nu att hålla mig borta från hetsätning fast det är det enda jag tänker på just nu. Hoppas det blir bra i kväll trots allt.

2010-11-13 @ 10:50:34 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Linda

Börja med att andas, andas djupa andetag i 5 minuter. Sen tar du med dig vovven och går ut och andas ännu med på en promenad. Försök att äta nått innan middagen ikväll så att du inte är vrålhungrig där.

Hoppas du får en bra dag och kväll

kram

2010-11-13 @ 10:54:40 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: My

Bestäm dig för att bryta. Gå ut med hunden, duscha alla blommor, damsuga, gör vad sjutton som helst men bestäm dig för att du klarar det. Ibland kan det hjälpa att bara gå hemifrån. Det hjälpte mig lite igår. Men det är inte lätt. Gå vidare från där du är nu.



Fortsätt äta dina mål trots hetsen. Varken mer eller mindre än ett "lagom" mellanmål. På det igen nu, trots att magen är proppfull och det känns som ett helvete att behöva äta igen. Och för att du bävar för kvällen och den kommande middagen. Vet inte om jag kom med så bra råd, men håller tummarna för dig idag. Hårt hårt. Kram på dig!

2010-11-13 @ 14:15:57 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Hugokristina

Perfect site with convenient navigation. The design also pleases. Thanks!

2011-03-13 @ 13:27:31 / URL: http://hugokristina.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus