Kvällens middag

Min kille ville laga "god mat" ikväll fick jag reda på precis när jag slutat jobbet. Jag var inte alls sugen och då har jag svårt att äta. Har knappt ätit nånting. FAN!!!! Jag har så förbaskat dåligt samvete. Jag är så arg på mig själv. Skit skit skit. Måste äta nåt... och hela köket är fullt med nygjort vitlöksbröd direkt från ugnen, plus baguettebröd som jag älskar. Åt lite, spottade ut. Klarade inte av det. arrrggghhh... Jag har jättesvårt när mina rutiner bryts. Jag äter varje kväll, men min vanliga "frukostmat" som jag är trygg med. Så fort det blir nåt annat ballar jag ur. Why??? Fan vad jag är dum i huvudet.

Kommentarer
Postat av: My

Då är vi två som ballar ur när rutinerna bryts......



Kram på dig!

2010-11-19 @ 22:34:03 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Mimmi

Du är knappast dum i huvudet!!! Du är inspirerande och duktig. Sanna mina ord. :)

2010-11-19 @ 23:42:53 / URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Lena

Vet hur det där känns.. jag blir likadan, iaf så har det varit värre innan.. det har krävts enorm träning för den maten jag får i mig idag.. det 'r inte enkelt men jag lovar att det går.. det är skitjobbigt när man ska in o bryta i saker.. o jag känner fortfarande så när jag har sämre dagar.. vad är det värsta som kan hända?? vet att det låter enkelt.. men det är det inte.. när man går utanför sin kontroll det är då det blir väldigt jobbigt.. men det är oxå då man går emot o gör steg framåt.. men det kostar på , tro mig jag vet.. Stor kram

2010-11-20 @ 13:33:13 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Anni

Du är inte dum i huvudet! Men du är fortfarande fast i din sjukdom och det är den som gör att det är svårt med rutiner som bryts. Jag känner igen mig, jag tycker precis likadant. Men du är duktig som försöker!

2010-11-21 @ 12:57:52 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus