Gjorde nåt dumt

Jag självskadade utan att ringa min terapeut för att få hjälp innan det gick så långt, fy vad jag mår dåligt av detta nu... Startskottet för självskadan gick när sambon kom hem efter att ha varit iväg hela förmiddagen och all ångest liksom blev för mycket för mig.

All ångest startade med att jag utöver min frukost fick ner 175ml glass, 6 chokladkolor, några chips, 3,5 st små baguetter med lite smör samt några bitar från den potatisgratäng som blivit över sedan fredagen. Fullkomligt katastrofalt. Jag kan inte se hur jag ska gå vidare nu. Tårarna sprutade innan och så skadade jag mig själv mitt i den här ångestdimman. fan fan fan. Men är det så mycket? Jag försöker ursäkta mig i mitt huvid på detta sätt: "visst var det inte så mycket? det kunde varit värre..? jag tog ju bara normalt mycket smör denna gången och inte massor. 6 chokladkolor är ju inte så farligt. jag slängde ju resten av godiset och chipsen så jag inte åt mer än några stycken."  etc etc etc.

Blir så trött på mig själv. Mår skit.


Kommentarer
Postat av: My

Nä, det är faktiskt inte speciellt mycket mat, men det är svårt att känna det nu kanske. Det är i alla fall såååå starkt av dig att slänga resten av godiset och chipsen. Ta till dig det, för jag menar det verkligen. Jag önskar jag kunde göra likadant oftare. Hoppas kvällen blir bättre för dig nu.



Stor kram vännen!

2010-11-21 @ 16:29:07 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Stina

Jag tänker på dig! Många kramar

2010-11-21 @ 18:47:19 / URL: http://bulimioffer.bloggplatsen.se
Postat av: carola

hittat hit via en slump...



Finner inga ord

kramar om istället

2010-11-21 @ 20:51:36 / URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: carola

hittat hit via en slump...



Finner inga ord

kramar om istället

2010-11-21 @ 20:51:37 / URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: carola

hittat hit via en slump...



Finner inga ord

kramar om istället

2010-11-21 @ 20:51:38 / URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: ellinor

Förstår din ångest. Men är bra att du tänker att vad det egentligen så mycket? För nej det var det inte. Var ingen hetsätning eller överätning. Men känslan av att ätit för mycket är ju ångestladdat ändå. Din kropp kanske behövde den maten ifall du tex hade ätit för lite dagen innan. Fast det vet jag ju inget om. Men att det ledde till självskada låter inte bra. Synd att du inte ringde din terapeut. Men är ju inte alltid lätt att göra det. Hoppas du mår bättre nu, kram.

2010-11-22 @ 03:31:02 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus