Finally

Äntligen har den senaste tidens känslostormar lagt sig och jag känner mig mer i fas igen. Har idag varit på en riktigt bra DBTträff. Nu ska vi gå in på blocket som handlar om att reglera känslor: Varför uppkommer känslor, hur kan jag minska effekten av negativa känslor och hur kan jag öka förmågan att känna positiva känslor. Hur står man ut i en känsla? Etc etc etc. Jag ser så fram emot detta block! Kommer öva som en sate på allt.

I övrigt är det mycket på jobbet nu, känner mig delvis otillräcklig och ganska rejält uppstressad. men så länge känslolivet är stabilt på detta sätt kan jag hantera det. Ska göra mitt bästa att hålla känslorna på en rimlig nivå framåt. En stor utmaning för mig är t ex att inte värdera. I mitt fall mycket att inte tolka det andra säger till mig utifrån min dåliga självkänsla. Det förstärker ju det negativa och ökar inte precis mina chanser att jobba mot det friska.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad skönt att det känns som det vänt lite och att du kan se fördelarna med dbt'n. Intressant block ni ska ´jobba med nu, lycka till.

kram

2010-11-05 @ 14:35:58 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus