Än det ena, än det andra

Usch vad jag mår risigt just nu. Hatar att använda ett så vagt uttryck, men kommer inte på något annat lika bra sammanfattande ord för det. Är ensam hemma med hunden i 3 dagar, varav 1 dag redan passerat.. snart..

Äter ömsom för lite, ömsom för mycket. Och känslorna triggas igång av, hör och häpna, hunden! Mitt borderlinejag blommar för fullt och skriker "hundjääävel!!" (hata mig inte snälla) samtidigt som mitt yttre/andra jag försöker hålla känslosvallningarna i styr och hålla god min, ryta lite vanligt på olydigheterna. Men skit mår jag. Skit. Jag bara fasar för morgondagen.. ny ensam dag, med ansvar för hunden. Och helgens bjudning hos sambons syster på lördag. Mitt liv känns värdelöst. 

Jag försöker med mindfullness, fokusera på här och nu, skita i morgondagen just för tillfället. Förväntansoron säger ju ingenting om hur det verkligen blir imorgon eller på lördag. Jag försöker med andningsövningar. Men det hjälper fan inte. Jag känner mig förlorad.

Vet inte var jag har mina känslor för sambon heller. Känner ingen åtrå, ingen lust. Han är inte den bästa på att visa känslor (han har ju inte borderline.. haha!), och detta har ända sedan vi träffats lett till att jag trycker undan mina känslor, och i stort sett den jag är. Sakta förpassar jag mitt känslosamma, spontana jag till nån dunkel garderob som luktar gammalt och instängt. För jag hatar att vara den som sprudlar för att sedan bli nedtryckt: "hetsa inte upp dig nu. suck" eller "jaja, sluta larva dig/pussa på mig nu" osv osv.

Mitt psyke är fruktansvärt skört just nu. Jag balanserar på en skör tråd. Mår på ett sämre nu än under vissa självskadetillfällen (inget sånt är garantier för att man mår sämre även om alla säkert tror det). Jag tror det är en depression i sitt esse. Eller ev sköldkörteln. Har lånat hem en bok som handlar om problem med sköldkörteln. Jag har ju två släktingar med giftig struma t ex. Nåt jävla (sorry) fel är det. Jag vill börja må bättre snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus