tomhet

jag känner bara tomhet just nu.... ensam....

___________________________________________________

Är det varmt hos er också idag? Här är det en tryckande värme och jag gillar det inte alls. Kom nyss in efter att ha rastat hunden. Är jättevarm, svettig. Men kan inte förmå mig att ställa mig i duschen just nu.. Har ju hetsat lite idag och magen står ut och hela resten av kroppen känns svullig. Jag hade bestämt redan igår att jag skulle hetsa idag när sambon jobbar. Varför kan jag inte hantera maten bättre? Varför kan jag inte bara skärpa mig och äta regelbundet och ge min kropp det den vill ha? Det låter så enkelt.

Min dåliga psykiska hälsa börjar komma ifatt mig nu och jag är innerligt trött på att ha det såhär. Men som jag sa till min sambo igår när vi pratade på djupet; jag är inte orolig, för jag VET att jag kommer må bättre en dag. Jag har bara en (j*vligt djup) svacka just nu.


Kommentarer
Postat av: My

Sv. För mig fungerar det jättebra att träffa den dietist jag träffar. Även om hon är väldigt ung och ny inom yrket, så känns det som om hon på ngt sätt vet vad det hela handlar om. Hon äve väldig duktig på det hon gör. Förutom att sätta upp matchema så väger jag mig hos henne en gång i veckan. Sedan "godkänner" hon olika maträtter som jag numera måste göra efter recept. Hon pushar en hel del och hon hjälper mig också med tankar och försöka se vad och hur det är "normalt" att äta. Dessutom har hon satt upp maximal träning/rörelse under dagen.



Håller förrsten tummarna för att din svacka vänder snart. Kramar1

2010-05-14 @ 16:52:29 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Sara

Varm styrkekram!

2010-05-22 @ 21:58:39 / URL: http://viljanattleva.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus