hjälp mig

Snälla hjälp mig, varför är jag så jävla olycklig helt plötsligt?! Jag känner mig galen, dessa dalar och toppar
Igår var jag själv hemma hela dagen och slogs av hur ensam jag är, hur galet trist mitt liv har blivit... hur olycklig jag är och vilken ångest jag får bara av att vara ensam!! Är det så livet ska vara? Ska man inte kunna vara ensam utan att vara olycklig och få ångest??

Till slut ringde jag en jobbarkompis (efter att jag uteslutit sambon och familjen). hon är involverad i min situation och bryr sig faktiskt väldigt mycket, en av dem som "räddade" mig från mig själv i höstas... Hon var iväg med sin kille i Gbg och hade trevligt och då kände jag återigen olyckan skölja över mig?? är inte mitt förhållande rätt?? han finns inte där för mig och stöttar mig när jag mår så här dåligt! Sen började en annan del av hjärnan säga att "men du, du släpper ju inte in honom, du svarar inte när han frågar hur han kan hjälpa dig!!" "Men jag vet ju inte hur han kan hjälpa mig!! Det är bara jag som kan hjälpa mig själv och så gör jag inte det! Jävla mig."

Och sådär spann hjärnan på och jag får panik vid såna tillfällen, vill bara slå knockout på hjärnan och få den att låta mig vara ifred! Snälla låt mig slippa de här demonerna, de här flaxande tankarna. Jag klarar inte mer. och samtidigt klarar jag det visst. Ännu en dag som börjat med tusen flaxande tankar. Första tanken kl 7 i morse när hunden gnydde var: "jag orkar inte" min kropp värkte överallt och jag kände tröttheten som en bubbla runt om mig. Det här med att ta ansvar. Kan inte nån bara ta hand om mig nu? De säger att den som ger ska få, jag överöser min kärlek med omtanke, kramar osv men det känns som att jag inte får samma sak tillbaka. Han är inte fysisk på det sättet. Och nu behöver jag det!

Igår funderade jag på att åka till psykakuten, bara för att få en stunds vila, kanske någon som tittade efter mig... brydde sig om mig... istället grät jag efter samtalet med min kollega och så dök en ny tanke upp. Kan smärtan försvinna om jag ersätter den med en annan smärta? En smärta som inte sitter i hjärnan. Är det ångestdämpande som jag hört? Kan detta vara min snabba väg bort från de destruktiva tankarna? Jag tog en av köksknivarna, rispade på huden, tårarna forsade. rispade flera gånger, långa röda streck. Vågade inte fullt ut.. fegis!!! skrek jag till mig själv. Men spåren finns för evigt kvar i mitt huvud.

Kommentarer
Postat av: My

Låt knivarna vara och allt annat vasst också! Det lämnar ärr och i slutändan kommer du bara behöva göra mer och mer för att smärtan skall försvinna. Då räcker det inte med lite, det bli mer och mer. Snälla tro på mig!



Vet att det inte är lätt, men försök stå ut. För en del personer hjälper det att låta en isklamp ligga mot huden. För en del hjälper det med gummiband som man snärtar. Du får helt enkelt pröva dig fram vännen.



Egentligen vill jag inte ge råd om hur du kan döva smärtan men samtidigt så är är det snällare sätt än att ta till ngt vasst. Gummiband och kylklampar lämnar inga ärr och de är inte allvarliga på det sättet att du kan gå för långt. För du vill leva, eller hur? Men när känslan är så stark så måste du stå ut. Ångesten lättar alltid tillslut, åtminstone lite. Kämpa på nu vännen. Kram på dig!

2010-05-09 @ 10:35:38 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Lena

Säger samma sak som "My", försök håll dig ifrån allt vasst.. det skapar oxå ett beroende.. tro mig det gör det.. Det är inget som du vill dra på dig oxå.. Som "My" säger så testa med is, eller ställ dig i duschen o växla med värmen, ta en kort promenad, försök o skjut fram att skada dig.. Jag vet hur svårt det är o hur gärna man bara vill att det ska försvinna.. förstår dig så väl, men du måste försöka detta.. dessa sätten är mer snälla mot dig o du måste vara snäll mot dig för att du ska komma som en segrare ur detta.. you can do it.. jag tror på sig.. kram

2010-05-09 @ 11:54:16 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus