DBT

Haj hur har ni det? Hoppas bra. Jag har haft en helt ok dag så långt. Fick t o m i mig lite i morse innan ångesten sköljde över mig som vanligt. Men vet ni vad, en kollega fick mig att ringa till psykoterapeuten och be om en akuttid denna veckan (ska ju egentligen inte dit förrän nästa vecka) och hon hade en återbudstid så jag kom precis därifrån. Det känns väldigt bra... äntligen lite hopp! :) Jag är själaglad...

Har någon av er erfarenhet av dialektisk beteendeterapi (DBT)? Jag fick nämligen ett erbjudande om det av henne. Det är en lång process, men jag hade inte räknat med annat. Det finns ingen "quick fix" på sådana här problem...
En av anledningarna till att hon gav mig detta alternativ är att jag sedan innan provat kognitiv beteendeterapi och det inte gav så bra resultat för min del.

Kram


Kommentarer
Postat av: My

Sv:Tack för dina gulliga ord, de värmde.



Jag har gjort upp ett matschema med dietisten, där mängden mat är inskrivet och antal mål om dagen. 6st. Hujedamej säger jag bara.....kämpar fortfarande med att få i mig alla mål och rätt mängd mat. Det har tagit lång tid för mig att nå dit jag är idag och jag har lång väg kvar.....tyvärr. Har insett att det inte går i en handvändning. Men jag vill och jag har någonstans inom mig bestämt mig för att klara det. Vi kan bli friska, om vi ger oss fan på det! Du och jag och alla andra som fastnat i detta lilla helvete kan klara det. Vi kan, vi kan, nu jäklar figtas vi!!!



Träffar du förresten någon dietist som kan hjälpa dig komma vidare med att kanske sätta upp ett matschema?



Kramar!



2010-05-10 @ 19:29:36 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Linda

hej igen, kan du inte berätta lite om när du provade kbt och varför det inte funkade? vad innebär DBT?

kram

2010-05-10 @ 21:46:19 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Kristin

Jag har hört mycket bra om dbt! Det var tal om ett tag att jag skulle få gå det, men det visade sig att man måste ha borderline-diagnos för att få göra det. Det är så i vissa landsting, i andra inte.

2010-05-10 @ 23:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus