Varit iväg

Jag och sambon kom precis hem efter att ha tillryggalagt drygt 30 mil på motorcykel. Jag älskar att åka motorcykel! Gubben kör och jag åker med :)

Idag har jag haft sån ångest pga gårdagens bullätande. Jag har iaf ändå lyckats få i mig nåt både till frukost mellanmål lunch mellanmål och nu på kvällen (aningens överätning med mackor och smör :(). 

Lunchen åt vi på ett ställe som heter "Laxbutiken" utanför Falkenberg på västkusten. Det var faktiskt mitt förslag och jag känner mig modig som vågade föreslå något och dessutom smakade sambons kaka till kaffet efter lunchen.

Jag måste skärpa mig och varje dag försöka att äta ordentligt under dagarna trots paniken över att ha gått upp i vikt. Jag tänkte i morse att det ändå är skönt att ha gått upp i vikt för jag vet att jag ändå förr eller senare behövde göra det och nu är skiten överstökad!! haha :) Tjohooooo!! :) Känner mig fräschare nu också när jag har nyrakade ben och faktiskt fått lite solbränna efter gårdagens solande.

På tisdag ska sambon med till min terapeut. Känns bra än så länge. Får se hur jag känner på tisdag. Detta bestämde jag och terapeuten tillsammans, då det är bra att de som lever närmast en vet vad som är på gång och kan stötta så mycket/bra som möjligt.

Kommentarer
Postat av: Bundle

Bra kämpat med maten, det är det enda rätta. Härligt med motorcykel. Själv har jag aldrig vågat åka med min sambo på hans båge, kanske borde prova en dag...

2010-06-06 @ 21:49:26 / URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus