Måndag

Vaknade med ångest idag. Hatar när det är så. Oftast får jag extra ångestpåslag på eftermiddagen, men ibland är det högt dygnet runt. Jag tog mig ändå till jobbet (skulle inte stå ut med mitt dåliga samvete om jag stannade hemma). Hade dessutom DBT i eftermiddags. Det var fantastiskt... ångesten släppte lite får nån minut. Det är underbara tjejer i gruppen. men nu är jag hemma. Valde bort godis och kanellängder o baguetter idag. Vanlig fralla m pålägg, 2 bananer, müsli...Ändå har jag ångest nu, överåt givetvis (framförallt av det feta pålägget). men det måste väl ändå va bättre än att inte ha ätit alls, eller att ha hetsat???:(
Jag behöver support i det! jag kämpar.. måste verkligen sluta att anklaga mig själv utan se det som jag faktiskt gör bra!! jag börjar bli bättre på det, men inte tillräckligt.

Men man läser ju bloggar med folk som äter lite (men ändå tycker att de ätit för mycket), då får jag ångest fast jag vet att det de håller på med är fel/farligt. Jag måste tro på min egen övertygelse! Jag är stark. Den väg jag har gått in på nu är rätt väg. Jag får inte svikta, eller tvivla i min tro på det.

Kommentarer
Postat av: Linda

Du är stark och du är på rätt väg.

Det är jättesvårt att veta tycker jag vad som är lagom och vad som är för lite eller för mycket. Ena dan kan en banan vara för mycket medan en annan dag är det för lite allt beroende på hur jag mår. Vad kul att DBT'n fungerar.

tänker på dig och hoppas att morgondagen blir mindre ångestfylld

kram

2010-06-21 @ 22:19:24 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: ellinor

Jag försöker undvika bloggar typ pro-ana. Är inte bra

för tillfrisknandet att läsa sånt. Men att läsa bloggar som tex din som kämpar kan göra en starkare.

Vaknar alltid med ångest så vet hur det är. Har du haft panikångest nångång. Hoppas för din skull att du inte har haft det. Du är så stark som jag skrev förut att du klarar av att jobba. Själv får jag panik bara att gå till ica. Så var stolt över dig själv. Men visst har man svårt att se de framsteg man gör. Är så lätt att bara se det negativa. kram på dig,

2010-06-22 @ 14:38:45 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Sara

Du är fantastiskt stark och på helt rätt väg. Fortsätt kämpa!



Stor kram

2010-06-22 @ 16:48:18 / URL: http://viljanattleva.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus