Ångesthantering

Jaha då var arbetsdagen avklarad. Jag var trött i morse, det ska jag erkänna. Men arbetsdagen gick jättebra. Jag blev varmt välkomnad och har arbetat ifatt mig. Nu sitter jag hemma i soffan efter en viss överätning (bullar godis baguette). Men orkar faktiskt inte ha ångest. Mår mycket bättre nu än de senaste dagarna och känner framtidshopp.

Visste ni att ett sätt jag hanterar ångest på är att spela "Kungen" på datorn...? Hrrm....hahah! Säg det inte till nån :) My god. Men det är faktiskt sant!! Ska kolla statistiken nu...Har spelat 1765 omgångar och vunnit 1139 av dem...hahaha! Och ett tag var jag manisk med korsord, köpte flera korsordstidningar i veckan. Löser fortfarande ganska ofta. Framförallt har det blivit ett sätt för mig att skingra tankarna efter hetsätning, för att låta bli att kompensera eller skada mig på annat sätt. Och istället tänka på annat. Kanske kan funka för nån annan också? Vem vet.

Nu ska jag surfa ut och kolla läget hos er, samt titta på Hemnet, det är rätt roligt och spana på alla fina hus där ibland. hörs sen.


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Det lät mycket smart alltihop! Det hörs att du kommit en bit. Jag är så "inne" i ätstörningen just nu så jag kan knappt ta till mig råd... =/ men jag skall försöka! Tack så mycket! Skönt att höra att din dag varit bra!

KRAM.

2010-06-16 @ 17:57:55 / URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: ellinor

Tycker du är stark som klarar av att jobba. Skulle jag aldrig kunna gör som jag mår nu. jättebra att du kunde äta lite onyttigt utan att få ångest. jaha så det är kungen man ska spela för att få bort ångesten. är det ett kortspel eller vad är det? korsord är bra. Var ett tag jag löste massa korsord för tänka på nåt annat. Men nu var det rätt längesedan jag löste korsord. Men kanske ska börja. Men nu blir det mer att

jag läser skvallertidningar. Fast det är inte alltid så bra. Bilder på trådsmala tjejer. och det gör en att må dåligt och hata sin kropp ännu mer.

På capio förbjöd de att ha sådana tidningar där. Och det var bra. kram

2010-06-16 @ 18:19:53 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Kristin

Hehe, jag spelade Spinderharpan maniskt ett tag. ;) Det är skönt att bara slippa tänka för en stund, sitta och klura på det istället för att tänka på annat. Spelar också en del tv-spel för att skingra ångest, det är jätteskönt att ha något att göra med just händerna, tycker jag!

2010-06-16 @ 23:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus