Ang föregående inlägg

Jag kom på en sak när jag skrivit klart förra inlägget och det är vissa kändis/modebloggar man läser ibland. Visst, det är kul att läsa om deras fashionabla liv och lyckliga relationer mm. Men jag tycker faktiskt det är lite synd att inte fler av de bloggarna är lite mer nyanserade. Det vill säga inte bara "yeeey!" och "fest" och "underbart", utan att faktiskt någon gång även innehålla de dåliga dagarna. 

Många av tjejerna som skriver de bloggarna menar att de utelämnar sina tråkiga och jobbiga stunder pga att läsarna inte vill att de ska skriva om sånt. Men jag tror faktiskt att det vore bra att även de kan berätta om sina tuffa stunder och sånt som är mindre roligt. Det är liksom en del av livet, med dåliga och bra dagar, och jag tror att speciellt många yngre tjejer totalt idealiserar deras skönhet och framgång och liksom drar ett likhetstecken mellan att se bra ut, vara känd och att lyckas i livet.

Livet är inte alltid en dans på rosor och jag tror inte man ska "låtsas" att det är det heller.

Kommentarer
Postat av: My

Klokt inlägg! Tänk så många som går runt och låtsas att allt är så himlans perfekt. Det finns ingen eller inget liv som är perfekt. Det finns alltid stunder av sorg, ledsamhet blandat med glädje och skratt såklart. Men allt finns med oavsett om man låtsas eller inte....



Sv: Angående vad som hände igår.....jag damp ner i ett stort svart hål överfullt av ångest, hets, kompensation....., men jag sökte i alla fall hjälp istället för att vara destruktiv mot mig själv......om man inte räknar med hetsen då förstås :S. Det är ju egentligen också ett sätt att vara destruktiv mot sig själv på, men du förstår säkert vad jag menar. Nu är det bättre i alla fall och jag är glad över att jag vågade be om hjälp.



Och du....jag måste bara säga....SLUTA FÅ UPP MATETN!!!!! Det kommer bara eskalera, är min erfarenhet i alla fall, och det blir skitsvårt att ta sig ur det beteendet om det går för långt. SNÄLLA, ALDRIG MER!!!



Godnattkram på dig!

2010-06-10 @ 23:42:55 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Sara

Så klokt skrivet och så sant!



Varm kram!

2010-06-11 @ 14:46:11 / URL: http://viljanattleva.wordpress.com
Postat av: Linda

Hej, kan bara tipsa om Mari Sernholts blogg som faktiskt är väldigt mänsklig.

ha en skön helg

kram

2010-06-11 @ 16:39:08 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus