Ångestpåslag

Har sån ångest. Har tagit 3 atarax nu. Varför hjälper inte skiten på mig?!?! Har tagit den vid ångest ett antal gånger men tycker inte jag märker någon som helst mildrande effekt.


Kommentarer
Postat av: ellinor

utrota ångest. Sitter här själv med massa ångest. Har atarax någonsin hjälp dig? För har provat dem för längesedan och de hjälpte inget i huvudtaget. Men är ju olika för olika personer hur mediciner hjälper.

2010-07-18 @ 17:26:07 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Sara

Stor styrkekram till dig vännen!

2010-07-18 @ 19:23:31 / URL: http://livetsnyanser.wordpress.com
Postat av: ellinor

jo atarax är ju bra på det sättet att de är svaga och man kan inte bli beroende av dem. Så förstår ju att läkarna helst först skriver ut sådana. Finns ett piller som heter lergigan forte. De är inte heller beroendeframkallande men bättre än atarax tycker jag. Men de lugnande som hjälpt mig bäst är xanor. Men de är ju beroendeframkallande. Men du kanske först kunde prova med lergigan forte. Just nu har jag flera ångestdämpande piller stesolid, lergigan forte och iktoveril. Iktoveril och stesolid är båda narkotikaklassade. Men nu är min kropp så van vid starka piller så inte ens narkotikaklassade hjälper knappt.



vet hur det är när man är i ett förhållande och mår dåligt. Man får dåligt samvete att man inte ska räcka till och att han ska lämna en. Jag har älskat tre män i mitt liv och alla har lämnat mig. Så undrar om jag kommer våga älska igen. Är svårt att ha ett förhållande när man mår så dåligt. Mitt sista förhållande tog slut 2008. Älskar honom fortfarande och gör ont. tänkte flera ggr att om han lämnar mig tar jag livet av mig. Så lämnade han mig. Och lever, men saknar honom. finns aldrig några garantier när det gäller kärlek. men hoppas du och din pojkvän har det bra och att ni kommer ha en mysigt kärlekssemester i London.

2010-07-18 @ 21:42:36 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Linda

atarax gör mig bara dåsig vilket iof kan vara skönt när kroppen rusar fram i 200km/h

2010-07-24 @ 11:56:07 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus