Varm

Som jag skrev igår så började jag känna mig lite sjuk och idag har det blivit lite värre. Är varm och har ont i nacken. men jag har proppat i mig Panodil 500mg så jag hoppas det verkar lite mot sjukan iaf. Vad menar man egentligen med att det går att bli beroende av smärtstillande tabletter? Vad ger de för verkan egentligen? tycker ofta man hör om kändisar som är beroende av smärtstillande, eller åker in på rehab och förhoppningsvis blir av med sitt tablettberoende!

Trots dagens hälsotillstånd så har jag och sambon åkt motorcykel idag. Vi åkte till ett lantcafé och fikade (endast lite ångest gav det) och lite sådär. Nu ikväll har vi varit och ätit på en närliggande restaurang. Det känns ok.

Jag är trött och hängig nu, men tycker konstigt nog att det känns rätt skönt. Som en ursäkt att inte behöva gå upp tidigt, eller prestera något. kram och godnatt (om en stund)


Kommentarer
Postat av: My

Hoppas din kropp mår lite bättre i morgon och att du nu får en natt med många vackra drömmar.



Kram!

2010-08-07 @ 23:51:51 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: rs

De flesta som blir beroende av smärtstillande har nog lite starkare receptbelagda grejer, finns ju vissa som man förutom att smärtan försvinner får andra "trevliga" effekter. Sen kan man väl också blir beroende av vanliga smärtstillande också, fast det blir ju inte riktigt samma fysiska beroende eftersom dom är såpass svaga.

Vet själv att jag knaprade ipren och liknande som godis när jag var mindre, mest pga vana tror jag.



Vad härligt det lät med motorcykel, har aldrig åkt det själv men verkar kul. Tycker det är så bra av dig att du gör saker även fast du får ångest, att du går emot den.



Förstår hur du menar, när man är fysiskt sjuk så är det tillåtet att bara sova och ta det lugnt och det är inte samma sak när man inte mår bra psykiskt.

Nu känns det som att jag skrev en roman här, hade också skrivit ännu mer som jag tog bort. Måste sansa mig haha...

Hoppas du fick sova gott!



2010-08-08 @ 12:27:58
Postat av: Linda

Krya på dig

kram

2010-08-08 @ 14:35:43 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus