Solat

Har varit fint väder idag och jag tog min bil och körde till västkusten där jag solade med mamma och syrran. Strålande solsken! Känns ok att sola nu faktiskt... har vant mig. Dock har jag överätit lite de senaste dagarna och klarade inte av att luncha med dem. Så ett misslyckande som resulterade i lite godis sen. Men nu ska jag och sambon grilla korv! Känns sådär, men måste tänka på att jag faktiskt klarade frukosten och att missen tidigare idag inte får sabba för mig!!

Var nyss och hämtade två hårprodukter jag beställt på nätet från Révlon! Åh underbart. Två typ toningsschampoon. Ett i färgen beige och ett i violett (inte för att få lila hår..! haha.. utan för att dämpa gula toner som lätt uppkommer när man färgar sitt hår i ljusa beige toner).

I övrigt är jag fortfarande krasslig. Har lite förhöjd kroppstemperatur, samt tung i huvudet och ont i muskler/leder...hoppas jag blir frisk snart. Nu ska jag ta 2 panodil och slänga på korv på grillen!

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter som en ändå ganska skön dag i solen, krya på dig

kram

2010-08-10 @ 18:53:14 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: ellinor

modigt att du är ute och solar. skulle jag aldrig klara av. hoppas du fick en bra kväll. nu har jag internet igen. äntligen. kram

2010-08-11 @ 01:11:55 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Philippine Politics

I like this site. Keep it up!

2011-01-17 @ 14:20:26 / URL: http://philippine-politics.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus