HUNGRIG!!!

Jag är så jäklans hungrig idag! Och då menar jag verkligen HUNGRIG! Innan skrek hela min kropp efter ett riktigt skogshuggarmål. Och inte efter vanlig husmanskost eller något "nyttigt", utan nej; kebabrulle. Så japp, kebabrulle har jag ätit och det var nästan bättre än mys med sambon. Åh herregud vad gott det var! Har nog inte ätit det på ungefär 5 år...

Det var längesen jag hade ett sånt begär efter någonting. Men nu när jag är sjuk så är det precis som att kroppen slukar allting. Och faktiskt, jag är lagom mätt (i vanliga fall brukar man ju va proppmätt efter en kebabrulle)... men jag slängde ut rätt mycket kött till sambons förtret. det är mycket insprängt fett säger äs. och jag slängde utan reflektion. 

Faktum är att jag ofta slänger mat. Det är en vana från äs och något som jag har väldigt svårt att sluta med. T ex om jag köper godis, så tar jag en näve och slänger innan jag "riskerar" att äta det. Eller som nu när jag åt kebabrullen så klarar jag inte av tanken på att äta en hel kebabrulle, utan slängde det mesta av köttet. Det här är något som är ett typiskt äs-beteende, men något som sitter så starkt i mig att jag knappt reflekterar över det. T ex så kan jag slänga över bitar av min portion på sambons tallrik innan jag börjat äta något. Det är sjukt. Jag vet det (och det vet min sambo också ska jag förtydliga).

Jag har iaf blivit mer och mer medveten om det sjuka i slängandet och detta är ett exempel på att även om jag så gärna vill "tro" att jag äter någorlunda normalt så är det långt därifrån än... och jag klankar gärna ner på mig själv för det... men det hjälper ju mig inte att kämpa vidare precis.

__________________________________________________________
Jag har ett tag velat berätta för er om min och sambons må-bra-slippa-ångest-prat. Dvs han vet precis vad han ska säga för att min ångest ska minska (nu varnar jag känsliga läsare):
 
Pratet går ut på att jag t ex säger: "Skulle du älska mig lika mycket om jag åt en kebabrulle idag?"
varpå han svarar att; "jag skulle älska dig lika mycket även om du så åt TIO kebabrullar idag!"

Eller jag säger: "Älskling, kan jag verkligen äta en macka så här sent på kvällen?"
och han svarar: "Det hade varit ännu bättre om du tog två!"

Eller jag säger: "du, ser jag tjock ut i den här tröjan?"
varpå han svarar: Nä, tvärtom; maaaager!!"

PS ta detta prat med en nypa salt. det är bara ett sätt/en strategi för mig att slippa viss ångest, att le lite, att driva med äs. DS :)



Kommentarer
Postat av: My

Herregud, det är ju som att läsa om mig själv! Ibland måste man kunna driva med äs, shit vad tråkigt det skulle bli annars!



Förresten......min sambo har börjat sluta vägra ta emot mat från min tallrik. Det slutar i och för sig alltid med att jag äter upp nästan alltihop, men samtidigt så får det väl vara så då. Jag kan känna mig vääääldigt irriterad över att han säger nej, och jag blir livrädd för att äta för mycket av min egna tallrik. Ändå överlever jag alltid, så hur svårt kan det va? Åhhhhhh.....



Ja ja, nu pekar vi stort finger åt äs, och vi börjar morgondagen med en bra frukost. Eller hur?Godnatt på dig vännen!

2010-08-12 @ 22:53:14 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Fia

Åå, va bra att du lyssnar på din kropp. Den brukatr säga till vad den behöver. Kebab är ju hemskt gott!

Kram

2010-08-13 @ 20:48:05 / URL: http://vagentillfriheten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus