Varmt idag

Det är riktigt varmt idag. Sambon sitter ute i solen och läser. Hunden snarkar bredvid mig. Det är en riktigt lugn och skön dag faktiskt. Men jag är lite sugen på godis eller nåt annat onyttigt. Har redan varit framme en vända till affären. Skyllde på att vi hade slut på bananer och mjölk och att jag därför skulle fram och handla. Sambon anar nog att något inte stämmer när jag åker iväg sådär, för han frågar aldrig om han får följa med... Så jag köpte två kanelbullar och åt i all hast i bilen!

Och nu sitter jag här, och kan jag inte tänka på annat än att jag vill fortsätta. Vi har ett wienerbröd hemma, och ja, jag vet att jag sa att det inte är så gott, men allt går i en nödsituation. Dock är det sambons och där går faktiskt gränsen just nu (hoppsan, lite moral finns det kvar..). Vi har även bröd och smör. Något som lätt triggar igång mig. Meen jag är mer sugen på sött just nu. Och jag tänker inte slösa kalorier på något jag inte tycker är riktigt gott.

Imorgon är det jobb igen. Jag håller mycket grupp-informationer i mitt jobb. Älskar att informera, tala framför folk, känna att jag kan dela med mig av den kunskap jag har skaffat mig genom mitt jobb. Nu i veckan som kommer ska jag till en skola och prata för alla som ska ta studenten där, vilket är några hundra...haha.. tänk jag som va så nervös för att hålla föredrag i skolan när jag gick på högstadiet och gymnasiet! Och nu gör jag det minst en gång om dagen i mitt jobb. Jag skulle egentligen vilja utveckla den sidan ännu mer, hålla ännu mer grupper. Vi får se i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Lillamy

Hej hej! Första gången jag tittar in på din sida. Känner redan igen mig en hel del i det du skriver kan jag säga, även om jag inte hunnit med att läsa mer än de sista två inläggen. Blir nog fler små tittar här skulle jag tro. Ha en bra söndag / Lillamy!

2010-04-25 @ 15:53:50 / URL: http://www.mysinrerum.blogspot.com
Postat av: Jag själv

Du får jättegärna titta in! Välkommen åter, kram

2010-04-25 @ 16:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus