Fullproppad!

Fullproppad med bullar igen. Kan inte sluta. Åt dessutom upp alla bullar här hemma som min sambo tror att jag egentligen inte äter av. Men jag orkar inte få panik, han kommer förhoppningsvis inte fråga nåt.

Skönt att vara själv hemma en stund just nu, men sen ska det bli skönt när älsklingen kommer hem. han har beställt korv med bröd så jag ska väl tillaga detta. Själv äter jag nästan aldrig tillsammans med min sambo (eller nån annan heller för den delen). Jag har så stört ätbeteende, men allt blir en vana och ibland tänker jag inte ens på hur mycket det faktiskt påverkar hela mitt (och sambons) liv, inte minst det sociala livet givetvis.


Kram

Förresten, till dig lillamy: Du får självklart länka till mig! (jag skrev en kommentar under din) men jag undrar också, hur kommer jag åt din blogg? med min mailadress..?

Kommentarer
Postat av: Ellis

hej. kul att du läser min blogg och hoppas du får börja någon bra behandling. oftast räcker inte en behandling. detta är min tredje jag går på. det tar tid och bli frisk. och så måste man verkligen ha

motivationen. jobbigt att du vräkt i dig bullar.

spyr du upp det sen eller? Lägger in dig bland mina favoriter så ska jag följa din kamp! kram

2010-04-28 @ 17:24:04 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus