Fruktansvärd eftermiddag

Kan inte med ord förklara denna eftermiddagen. Jag har mått så otroligt dåligt pga en kommentar från en idiot:
"Har du gift dig? Du ser rundare ut, innan var du så smal.."

Halva arbetsdagen förstörd. Jag mår skit, skit, skit. Allt för en kommentar. Allt för nerver som är på helspänn. Kläder som är för små... allt allt allt. Hade telefonkontakt med min psykolog. En kollega som satt vid mig och försökte lugna mig. Fick i uppgift av min psykolog att slänga rakhyvlar och äta kvällsmat när jag kom hem. Jag vet inte hur jag klarade det men jag gjorde det.

Önskar det kunde slutat där, men nej. Åkte fram till affären och köpte rakhyvlar. och nu sitter jag här, precis som igår. Det hjälper inte att skära sig. Jag känner mig skit i vilket fall. Saknar den glöd jag hade för bara några veckor sedan. Fick ju en kommentar om det och det är sant. Jag vill verkligen hitta tillbaka dit. Hitta framgångsfaktorerna.... först ut och slänga rakhyvlarna. Jag får bara ärr. Måste prova andra sätt när ångesten tar tag i mig... Jag hade ändå tillåtelse att fram till 22:00 ringa min psykolog på mobilen. Men nu är det för sent och jag har hört att man inte får ringa när självskadan är gjord. Så nu sitter jag här. Hur mår ni? Ska kolla in tilll er.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vadå inte får ringa när självskadan är gjord? Vem har satt upp de reglerna? Var har du hittat en psykolog som du kan ringa så här på kvällen? Tänker på dig och hoppas du kan sova lite inatt.

kram

2010-09-13 @ 21:27:49 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Ano

Alltså knip igen käften. Alla som säger sådana ord har fan problem. Varför inte bara vara tyst. Hatar när folk kommenterar andras vikt, finns fan inget värre, blir så arg!

2010-09-13 @ 21:43:10 / URL: http://anoslash.blogg.se/
Postat av: Lena

Mycket klumpiuga ord, endel tänker verkligen inte innan dem talar.. blir så trött på sånt..

Jag tycker absolut att du ska försöka att slänga rakhyvlarna o hitta nåt annat sätt o lindra ångesten på.. Du vet att det bara kommer bli ännu värre om du forts skära dig även om jag oxå vet o förstår att det ger ångestlindring på kort sikt... Du vännen.. Kämpa på, jag vet att du klarar det... Kram kram

2010-09-14 @ 06:35:18 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus