Vara i nuet

I eftermiddags var jag hos terapeuten. Och det var en underbar timme, faktiskt. Första gången jag kände att det gav mig något, att jag kände mig starkare när jag gick än när jag kom.

Förutom ett terapeutsamtal i veckan har jag ju en gruppträff inom DBT varje vecka. I DBT-gruppen ska vi i 4 veckor framåt fokusera på att vara medvetet närvarande i nuet. Detta är ju inget nytt varken för mig eller många av er kan jag tänka mig. 'Så jag har fått i hemuppgift att skriva ner tre tillfällen då jag praktiserat medveten närvaro. Jag och terapeuten gjorde också en kedjeanalys på helgens ångest med efterföljande självskada och det lär en så otroligt mycket.

Jag har även skrivit kontrakt för ett års DBT fr o m idag. Så nu kör vi tjejer! Jag kommer bli miss All-knowing efter det här året..eller? :)

Imon ska jag jobba. Känns lite mindre bra. Känner mig för trött, men samtidigt försöker jag att i sann "Mindfullness"-anda ta en dag i taget och inte automatiskt tänka att "bara för att jag är trött idag kommer jag att vara trött imorgon".

Nu blir det redan sängen. Gött det.

Kommentarer
Postat av: ellinor

trodde först jag hade kommit in på fel blogg eftersom du bytt design. låter jättebra med dbt:en och att du ska ha det i ett år. och jättbra att du hade ett samtal som gav dig något. Vi ska kämpa och en dag ska vi vara friska och glada!! eller hur!! kram

2010-06-15 @ 22:47:27 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus