fruktansvärt

Mår otroligt dåligt idag. Hade velat uppdatera nu med allt jag varit med om idag och allt jag känner, men inom mig är det bara tomt tomt tomt just nu, även om det är fullt med olycka. kan inte uttrycka mig på ett strukturerat sätt. Jag är medveten om att det är svårt att förmedla sin förtvivlan precis så hemsk som den är, men det var otroligt längesen jag var såhär dålig. Inte ens i helgen mådde jag såhär.

Min bror ringde innan och berättade att han blir pappa i december. Min varmaste tankar till min älskade bror, han kommer bli en underbar pappa och barnet kommer bli så vackert.. ändå kan jag inte låta bli att känna det som att salt strös i mina vidöppna sår. han är min tvillingbror, det här är en nyhet att minnas. Något oerhört kul för dem. Men mitt liv är på paus.. går nästan bakåt. Mitt hjärta gråter, mitt psyke håller på att krascha. En stor hopplöshetskänsla fyller hela mig och jag vill bara skrika. Men är tyst. Jag är inte själv. min sambo har varit här hela j-a kvällen. Kan jag inte bara få vara ifred och skada mig med hets och kniv? Snälla låt mig vara. Snälla döda mig. Det är fruktansvärt jobbigt. Ord kan inte beskriva.

Imorgon ska jag vara hemma från jobbet, sedan sjukskriven 25% i 2 veckor i alla fall.

Käraste ni, jag blöder så mycket inombords just nu.

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh hjärtat jag önskar att jag kunde komma med plåster och bandage och stoppa din blödning. Lider med dig och tänker på dig.

Många varma långa kramar

2010-06-14 @ 21:43:27 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: My

Vännen, kämpa på nu. Du ska ju vara med på mitt figting-tåg vet du. Jag släpper dig inte om du så ska släpa efter....



Vad bra att du kommer ha kontakter inom vården en tid framöver. Just nu verkar det som om det kan vara bra för dig. Förstår om avdelningen var skrämmande för dig. Första gången jag var inlagd undrade jag vad fan jag gjorde där. Ett liv inne på en låst avdelning blir ju som ett liv i en liten bubbla, ibland kan rätt skrämmande saker ske. Bra om du klarar dig hemma såklart, men var inte rädd för att söka hjälp igen om det skulle krisa sig ännu mer. Lova mig det vännen.



Kramar OM dig <3

2010-06-14 @ 21:53:44 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: ellinor

när jag läser ditt inlägg tänker jag på en jul för fem år sedan. firade i jämtland. på julafton berättade min storasyster att hon var gravid. alla blev så glada. själv kände jag mig värdelös och låg sedan hela kvällen i sängen och grät. skämdes så att jag hade sådan ångest när jag skulle bli moster. precis som du skriver själv står man och stampar och kommer ingenstans. min dröm är att få barn. jag älskar min systerdotter tuva nu. men minns så väl hur dåligt jag mådde när jag fick reda på att syrran var gravid. önskar jag hade en pojkvän som du som kunde krama om mig. men jag miste mitt livs kärlek. är som du också väldigt nere nu och har sådan jädra ångest. så vet hur det är. man vill bara försvinna från sin kropp. men det går ju inte. hoppas du får nån sömn. kram

2010-06-14 @ 22:50:00 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Sara

Varmaste kramar till dig! Du är modig och stark min vän.

2010-06-15 @ 18:56:18 / URL: http://viljanattleva.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus