Around and about!

Livet fortsätter i totalt kaos, samtidigt som jag mår så jäkla bra!
 
Den där killen jag hade kontakt med för ett tag sedan var inte alls ointresserad. TVÄRTOM har det visat sig.. Och jag blir så glad, jag har fastnat för honom fast vi aldrig ens pratat med varandra irl.
 
Egentligen är vi varandras totala motsats.. men ändå lika tror jag. Särskilt i det att vi varit med om jobbiga saker i våra liv. Gått igenom missbruk osv. Och jag måste en gång för alla gå till botten med mitt förhållande till S. Det är en sak som är säker. Oavsett vad som händer runtom så är det något jag måste göra. Men jag måste vara beredd och ha tänkt igenom saker och ting ordentligt innan. VAD KÄNNER JAG EGENTLIGEN? Det är den svåra frågan.
 
Jag ömmar för S, jag känner kärlek och vi har ett ordnat och bra liv tillsammans. Men det är som att det saknas något..? Eller FRAMKALLAR jag bara avsaknaden av detta NÅGOT i mitt huvud?
 
Han kanske är min livskamrat! Men jag bara vet inte... varför påverkas jag så starkt av den andre då?
 
Förresten, 3 ggr sedan i midsomras har jag spytt upp mat. Dock inte hetsätit EN ENDA GÅNG egentligen. Ätit mycket ja, men inte köpt hetsätningsmaterial och haft som enda syfte att hetsa. Snarare kräkts vid dessa tillfällen pga att jag fått panik och tyckt att jag ätit för mycket och inte kunnat hantera den paniken på ett konstruktivt sätt..
 
Jag känner mig så fri!!!!!!! Fri fri friiiiiiiii!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Anni

Härligt att läsa Jenny! Du är så värd att må bra.
Du tänker helt rätt i att reda ut förhållandet med din sambo. Det verkar ju inte som om ni haft det så bra en tid. Men innan du gjort det bör du kanske var försiktig med att involvera dig allt för mycket i någon annan.
Nu när du mår bra har du alla förutsättningar för att fatta ett väl grundat beslut utifrån vad som är bäst för dig!
Kram

2012-11-15 @ 23:09:37 / URL: http://www.anniahven.blogg.se
Postat av: Jennie

Instämmer med Anni ovan.

Och känner verkligen igen mig i de känslor du beskriver att du har för din sambo också. Jag har också svårt att veta exakt vad jag känner för min. Relationer kan också bli en vana, och kommer man in i ett destruktivt mönster och påverkar varandra negativt, kan det vara svårt att bryta i sin vanliga miljö. Däremot tror jag för egen del inte att det skulle vara bättre med någon annan. Och antagligen inte att vara ensam heller, även om jag tror det ibland.

Underbart att läsa att det bara varit tre gånger på så lång tid! Det ingjuter lite hopp även hos mig. Fast jag vet hur hårt du har kämpat.

Roligt att få något livstecken från dig ibland.

Kram

2012-11-16 @ 08:53:21
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Gräset är ju alltid grönare på andra sidan.. jag kan behöva en fling, lite uppskattning, lite sånt där pirr i magen ibland från någon annan. Men jag vill inte gå längre än så, absolut inte. Med någon annan vet man aldrig vad man får, men med honey så vet jag precis hur himla bra vi kan ha det och jag väljer att istället kämpa för det när vi är i en svacka! Jag tror det är fel att lämna någon för att man.. tror det finns bättre! :P Nu har ju jag och honey lite strul ändå, så mina ord väger kanske inte så tungt.. men fundera om du heldre är ensam än med din sambo. Man kan ju som sagt inte veta vad man får med någon annan, så att glorifiera en annan man och sedan ställa honom jämte någon man lever sin vardag med är ju orättvist =P
Så himla glad och stärkt jag bli av att läsa att du klarat dig från hets och nästan från kräks!! <3 keep it up girl! =)

2012-11-16 @ 09:35:44 / URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/
Postat av: Linda

Klart att du måste ta tag i ditt nuvarande förhållande innan du inleder något annat. Låter som du redan är på väg bort från S? Vad ska det till för att du ska stanna kvar? Många frågor du måste ta ställning till, avundas dig inte.
Måste bara fråga och hoppas du inte tar illa upp. Men vad är det du känner dig fri ifrån? Att hetsäta?
Kram

2012-11-17 @ 21:52:48 / URL: http://frokenlejon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus