Öm..? Och så lite husfrusknark på det!

Har funderat på en sak. Jag är väldigt öm över stora delar av kroppen. Framförallt är det låren, nedre delen av ryggen/kärlekshandtagen och även armarna. tar jag där och känner på dessa kroppsdelar smärtar det, typ att det gör ont i huden/skinnet/kroppsmassan. Inte som träningsvärk utan det känns vid belastning och beröring. Och när jag går så kan fotens nedslag i marken göra att jag känner att dessa ställen ömmar.

Tänker att det kan bero på vätska i kroppen..? Vad tror ni? Liknande erfarenheter någon?

Nu, på tal om nåt helt annat:
Hus och inredning kretsar mycket i mitt huvud nu inför flytten om drygt en månad. Jag "Hemnetknarkar" FULLSTÄNDIGT just nu! ho hooo! (jag älskar verkligen uttrycket hemnetknarka och vill så gärna se Schyffert/Lindströms föreställning).

Det är ju hur kul som helst att titta på massa tjusiga villor/lägenheter och låta sig översköljas av inspiration. Sen att det inte kommer bli ens hälften så tjusigt hemma hos oss, det är ju en helt annan sak! hahah:) Man måste ju ha tid, ork och inte minst en jäkligt tjock plånbok till det där drömboendet, om man säger så. Men drömma; det får man!:)







Snart kommer sambon hem. Då blir det middag. Eller ja, jag har inte orkat laga något så blir nog frukostmat men det får duga. Kram kram!

Kommentarer
Postat av: Hanna

JAG känner likadant, eller nästan! Inte i stillstående men när jag rör mig när jag tränar och springer... känns som "fläsket" gör ont... det som är utöver, det där onödiga, det gör faktiskt fysiskt ONT! Skumt... ska kolla med min läkare på fredag... kolla gärna med din för alla har säkert olika åsikter...



PUSS o KRAM

2012-03-28 @ 19:26:29 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Känner igen mig precis, har också haft sådan ömhet (speciellt dagen efter hetsätning, men även när det gått många dagar sedan senaste hets), som om man blivit slagen både utifrån och inifrån. Vet inte riktigt vad det beror på dock!



Maken var och såg "Ljust och fräscht" och han fullkomligen älskade den!

Vi är nog dock de minst inredningsintresserade människorna i landet dock. "Jaha, ska vi köpa en soffa kanske, den här har ju gått sönder?" - "Ja... Kanske. Vi kan inte bara hänga en filt över hålet annars?", något sånt ;).



Vad kul med flytt, vi ska titta på lägenhet i morgon!



Kram

2012-03-28 @ 19:35:05 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Ceca

Jag känner oxå igen det där!

Tror nog det kan bero på vätskeansamling i vävnaden.

Men det är fan inte kul, för det är ju fan oftast just de ställena på kroppen som man INTE vill bli påmind om som är dom som gör ont...............

2012-03-28 @ 20:28:38 / URL: http://ceca.blogg.se/
Postat av: S

Ja är en inredningsknarkare av stora slag. Shoppoholick utan stopp, ja kan inte gå in i en inredningsbutik utan att komma ut med något. Idag brännde ja massa pengar ja inte har på en kudde, kökshandukar och en korg, men fint vart det. Annars så består det mesta i min lägenhet av loppis fynd som ja målat om. Eller gamla ikea möbler från någon släkting som ja ändrat på, men ja trivs i mitt kryp in.

Låter läskigt med smärtan, hoppas det inte är något allvarligt. Och ja tror inte på att du har kärlekshandtag.

Hoppas du mår bra annars gumman?

Kram

2012-03-28 @ 21:33:05 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Jennie

tror också att det är vätska. Alternativt att du har för lite vätska. Men något med vätskebalansen i alla fall. Jag har upplevt något liknande när jag rört mig och hullet liksom darrar av rörelsen, men faktum är att jag tror, när jag tänker efter, att det varit mest när jag haft dåligt med vätska. När vävnaderna är mer i balans så känns det mycket bättre, även om jag är i en större storlek numera. Kanske märks särskilt efter bakslag?

Och då särskilt efter bakslag som kommer efter en längre bra period?



Det här är bara mina funderingar, så kolla gärna med nån läkare/sjuksköterska som vet mer.



kram

/Jennie

2012-03-28 @ 22:37:10
Postat av: Linda

Känner igen inte riktigt igen det hoppas det går över snart.

Fina fina bilder, man blir så sugen

kram

2012-03-29 @ 11:51:15 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: alla borde verkligen hjälpas åt och säga vad dom tycker :/ Hoppas du haft en bra dag! Kram <3

2012-03-29 @ 17:25:35 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Johanna

Sv: åå jag med, tänk hur långt vi faktiskt kommit.. Minns när du började blogga och vi började prata vilken jäkla väg vi gått! Kramar ! <3

2012-03-29 @ 19:55:31 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus