Om ni visste ...

... hur mycket kraft ni ger mig! Tack så jättemycket! Det betyder massor att få det stödet.


Jag på väg till jobbet i veckan

Anledningen att jag mår extra dåligt just nu är väl svårigheterna med att acceptera mig själv och min kropp och värdesätta mig själv för DEN JAG ÄR. Jag kan ju aldrig bli någon annan.. eller visst, jag kan fly, jag kan svälta, träna, hetsa och/eller kräka bort mina problem tillfälligt men nånstans måste jag ju leva livet som MIG.

Som Jenny.Jag har alltid haft väldigt dålig självkänsla, men att ha vanföreställningar om mig själv och att trycka ner mig så fruktansvärt mycket som jag gjort till följd av ätstörningen.. det är verkligen ett självförakt som gör ont att uppleva!

Ni som lider av ätstörningar, depression och andra psykiska sjukdomar vet förmodligen precis vad jag pratar om tyvärr<3 Ni finns alla i mina tankar!!!

Idag har jag och min gubbe inget speciellt planerat. Mörkret lamslår mig, plus att jag är pank. Vill helst bara vara själv och hetsäta, men vad löser det??

Just det... absolut INGENTING!!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Hoppas dagen blir bättre än gårdagen! Tänker på dig<3

2012-03-24 @ 12:55:58
Postat av: Anonym

Ja du <3 man skulle byta ögon med varandra. Bara så att man en liten stund kan få se hur man verkligen ser ut. Kanske få uppleva det som alla andra säger, så du kan förstå vilken underbar person du är. Att du kan inse att du är så speciell precis som den du är nu.Hoppas det blev en bra dag!

Kram

2012-03-24 @ 19:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus