Hej spyhink!

Idag har jag varit iväg med några kollegor hela dagen och fått information om vårt uppdrag osv. Riktigt bra var det. Var vrålhungrig när jag kom hem (vi åt lunch på ett thaibuffé-ställe och jag tog för lite fast det känns som att jag tog jättemycket och sen vågade jag inte ta om för jag visste inte hur mycket jag skulle ta då osv, åååå, vad man blir trött på sig själv ibland)!!

Så ja, ätstörningen behövde inte lägga ner särskilt mycket energi på att övertala mig till tvångsätande i mängder när jag kom hem. Följt av den obligatoriska spyan givetvis. Snart kommer sambon hem. Jag har slängt "soporna".

Måste hinna städa lite.. eller i bästa fall orkar/hinner jag väl diska iaf.



Magen är svullen och jag är inte det minsta sugen på att äta middag. Jag har lagat ugnsbakad spätta med bland annat tomater, lök och grädde. Skitgott egentligen men så sabbar jag bara allt :(

BÖÖÖÖÖÖÖÖL!! Sambon får koka potatis när han kommer hem om en kvart, för det orkar jag bara inte med just nu..!

Imorgon ska jag träffa mina underbara vänner från DBT-terapin jag gick i förra året. Jag längtar och har saknat dem så!

Trevlig helg på er, Kram<3


Kommentarer
Postat av: S

Massa goa kramar till dig vännen.



Äs är nog den smartaste jävla sjukdom som finns, den vet precis var den ska trycka. Och direkt så faller man i dess klor.



Japp du satte huvudet på spiken, jag är nog livrädd för att bli frisk. Hur knäppt är det inte? Jag vet inte om jag kan hantera livet utan någon som håller mig i handen. Och äs finns alltid där för mig, någon som ser till att jag har kontroll. Men vilken jädra kontroll den ger en. Svälta, spy, hetsa, ja det är precis det jag vill ha kontroll på i mitt liv.



Nej nu ska ja tro på mig, eller ja ska inte tro på mig, ja ska bara göra det ja vet är rätt. Så får det faaan bära eller brista.



Hur ska du göra för att inte hamna i den sittsen du hamnade i idag? Hur ska du komma ifrån spyorna och äs tankarna? Kan du analysera dagen och se vad som utlöste dina handlingar? Var det att du åt för lite till lunch?



Tänker på dig, du är en riktigt fin vän <3



2012-03-16 @ 19:55:43 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Anni

Jäkla äs, hugger alltid när man är som svagast. Men i morgon blir en bra dag, eller hur?

Kram!

2012-03-16 @ 20:13:25 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag är ledsen att du verkar ha det svårt. Men ge inte upp för det. Varje dag är en kamp, men en strid värd att ta för eventuell seger. Tänk så. Det finns ett bättre liv.



Det gäller bara att ha modet :)



Och ja, jag hade det supermysigt i Strömstad. Och tack för att du kommenterar!

2012-03-16 @ 20:21:42 / URL: http://sockerskrin.blogspot.com
Postat av: elin

Gumman! Det är synd att ätstörningsmonstret ska vara så starkt ibland! Jag hoppas att du en vacker dag ska kunna vara starkare! Att du inte ska hetsa och spy bara för att du har ätit för lite under dagen, utan att du då kan äta lite mer fast kontrollerat. Men vet du Jenny, du är en så stark och härlig tjej, så att du kommer att komma dit! Du har gjort så stora framsteg och jag är verkligen stolt över dig! Jag tror på dig och det kommer jag alltid att göra. Jag hoppas att morgondagen blir bättre! Kram<3

2012-03-16 @ 20:37:24 / URL: http://elinwkarlsson.blogspot.com
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Bulimin är verkligen en riktigt fuling, som klär ut sig till räddaren i nöden och sen visar sig vara samma gamla idiot som alltid när det är försent att ångra sig.



Önskar dig en bättre morgondag!



Kramar

2012-03-16 @ 21:19:47 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Johanna

Åå synd att det gick snett idag men det är bara att ställa sig upp och fortsätta kämpa - som du alltid gör! Stor kram <3

2012-03-16 @ 21:21:20 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: jen

kramar till dig. Bryt ihop och kom igen <3

2012-03-16 @ 21:35:43 / URL: http://thejenna.blogg.se/
Postat av: Linda

Nej vad ledsen jag blir för din skull. Jävla äs som lurar en hela tiden. Hoppas du ändå kunde äta lite av den goda maten.

Ha det så bra du bara kan

kram vännen

2012-03-16 @ 21:39:45 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus