The stressed out housewife

Hörni, dagarna går på och någonstans känns det som att jag har TUSEN saker att göra. Och inte får ett skit gjort.

Typ så.

Nya uppgifter på jobbet ledde till ett nytt register med personer som någon annan tidigare handlagt och vilkas situation jag nu ska sätta in mig i. Men det är väl egentligen inte på jobbet skon klämmer.

Jag har en så stark känsla av att livet rinner mig ur händerna, det är så mycket jag vill! Men idag ska jag och min S titta på huset som vi nu är ägare till (eller ja, vi har inte skrivit på papperna än, men räknar med att göra det å det snaraste). Fattar ni! Jenny, the housewife.



Känns kul, men minst lika skrämmande. Inte blev det bättre av att min pappa oroade mig direkt och frågade mig genast om "du, din stackare, har du råd med det nu när du är sjukskriven och allt?"

STACKARE?!?!

Det kändes faktiskt nedvärderande. Jag har en god ekonomi, även om jag själv alltid klankar ner på mig själv och mitt sätt att hantera pengar. Men jag anser ju att allt med mig är dåligt, pga min sjukdom. Jag jobbar dock med detta och börjar få allt mer skinn på näsan. Jag vet också att föräldrar per automatik oroar sig och jag får inte döma honom för det. Han vill mitt bästa, även om det kommer ut fel ibland.



Äsch.. nu ska jag måla på ett ansikte (dvs gömma mörka ringar och svullnader under ögonen) och göra mig redo för jobb och sen träff med mäklare och säljare.

<3

Kommentarer
Postat av: Hanna

wohooo grattis hemmansägarinnan!!



Skit i vad andra tycker och tror, det är bara deras egna rädslor och våra föräldrars generationer har andra erfarenheter och syn på ekonomi jämfört med oss, generellt...



Hoppas det är ok att jag la till dig i min blogglista.... läser ju här jämt och anser att din är skriven ur rätt perspektiv och utan triggande bilder mm... hoppas det var ok, annars hojta!



Kram Hanna

2012-01-17 @ 07:21:52 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Lisa

Grattis till huset!! :)



SV: okej =/ handlar det om att du vill synas, sticka ut från mängden eller nåt tror du? (det där att du ville va undernärd å benig etc..)

2012-01-17 @ 07:36:22 / URL: http://www.livetarnu.wordpress.com
Postat av: H (Bull & Jag)

Grattis husägare!

Vi ligger också i startgroparna för att flytta och har letat hus ett bra tag, men insett att vi inte hittar det vi vill ha och att det får bli flytt till en ny bostadsrätt i stället, då vi har ett skolbarn i familjen till hösten och vill bo närmare skolan. Ser fram emot flytten på sätt och vis, men fy fan för allt som har med flyttkartonger, flyttstädning och mäklare att göra just nu känner jag ;).

2012-01-17 @ 09:03:02 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anni

Grattis till huset! Jag blir lite avundsjuk.

Försök att inte låta andras åsikter oroa dig.

Kram

2012-01-17 @ 19:20:13 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus