Spricka


Obs, ej min spricka (haha)

Jajamen! Spricka i ett revben - check. Någon som läser detta som haft det? Det gör ont iaf, men tänker inte ta värktabletter. Man ska härdas!! hehe.. Nä, men min mage tål inte riktigt värktabletter så bra tyvärr.

Min gubbe hade tagit upp massor med kött ur frysen igårkväll. Så det var bara att kavla upp ärmarna och långkoka, samt ugnsgrilla revben nu i eftermiddags. På ett sätt gillar jag att stå i köket. Men såna här perioder, när jag mår rätt dåligt (och dessutom håller på att spricka sönder :)) DÅ är det inte så roligt nej..



Idag orkar jag inte med mitt liv känns det som. Jag "strejkar middag", eller nja.. jag har ätit massa knäckemackor med medwurst istället. Får bli kvällsmål sen också i vanlig ordning. Hinkar massa kaffe. Känner mig destruktiv på nåt sätt. Vill bara matstrejka och känna svältens tillfredsställelse.



Men tillfredsställelsen av ett fullvärdigt liv kommer vara så mycket större så jag FÅR INTE falla till föga för äs-monstrets röst inom mig.

Det är stor företagsfest på lördag, sambons jobb. Känner inte det minsta för det just nu.

<3

Kommentarer
Postat av: Linda

Stackars dig med sprucket revben, har inte haft det själv men har hört att det ska göra skiiitont. Synd du inte kan ta tabletter för det hade du nog varit betjänt av.

Jag jobbar, eller jobbade, som legitimerad djursjukskötare. Har gjort det i 13 år men just nu finns det inte på kartan att söka jobb inom det. Mitt minne är helt paj och jag e fumlig om händerna.

Älskar mitt jobb och hoppas komma tillbaka till det igen.

Kram

2012-01-19 @ 20:04:26 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Kunde inte din kille ha laget maten?

Vad jobbigt att ha ont. Tror du att zon-salva kan hjälpa något?

Kram

2012-01-19 @ 21:44:27 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tjusig du är sådär nacken Jenny ;)



Nämen seriöst, revbenet ovan det du ringat in ser oxå skadat ut eller har jag fel?



Ta nu hand om dig, LÅT andra ta hand om dig, det är faktiskt helt ok. Jag vet hur du menar och känner ang det där med ensam, jag har som du "bara" maken (o barnen såklart) men inga andra...



Kram

2012-01-20 @ 08:33:47 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Ca

Aj säger jag. Jag har själv upplevt brutna revben. Gör sjukt ont både när man rör sig, sitter, ligger, andas och hostar/nyser. Tyvärr är det bara att stå ut. Inte så mycket man kan göra åt det ju!



Mitt råd är att inte börja göra några akrobatiska saker för tidigt. Jag spelade fotboll på den tiden och tänkte att "nu måste det ha läkt", men det första som händer är att jag får ettskott där och detknäcks upp igen, vilket resulterat i att det läkt fel och blivit brosk. Inget kul!



stå ut :)

2012-01-21 @ 15:15:21 / URL: http://enilorac.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus