To the hairdresser´s..

Idag ska jag till frisören. Det blir "bara" toppklippning idag. I maj gifter sig min bror och då vill jag ha håret lite längre och locka det. Så är planerna just nu iaf:)

Kommer ni ihåg i våras 2011 nån gång när jag tog saxen i egna händer och klippte av min hästsvans? Haha!! Jag hade nästan hår ner till midjan då. När jag stod där med svansen i handen så tänkte jag "va fan gjorde jag nu?". Sen gick jag runt med mitt snedklippta hår över hela sommaren innan min frisör hjälpte mig till hösten att fixa till det.

Samtalet med chefen igår gick ok. Men jag får liksom tunghäfta när han frågar mig om jag behöver hjälp och stöd med arbetsuppgifter. Säger bara att "nej, men det fungerar ok..." "det går bättre med arbetsgivarkontakterna nu.." osv.

Får jätteångest när jag sitter där och han ämnar lyssna på mig. Och då ska ni veta att jag har verkligen inget problem med att prata i vanliga fall om man säger så.. haha!

Ne usch, jag slutar nu. Tänker på er det vet ni<3

Kommentarer
Postat av: Anni

Vad skönt med frisörbesök. Sådana "ytliga" saker kan få en på bättre humör, tycker jag. Påminner mig om att jag också måste beställa tid. Men jag måste nog vänta på lönen. Ha en riktigt bra dag!

Kram

2012-02-17 @ 08:07:07 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anonym

Man känner sig alltid så fräsch när man klippt håret eller liknande! Vilka jädra hemska tider du går upp.. halv sex på morgonen?!

Hoppas du får en mysig fredag! Kramar <3

2012-02-17 @ 09:00:54 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Helena

Vad skönt med frissabesök! det brukar kunna få en att må lite bättre. Haha jag är likadan, får för mig att klippa håret jättekort och efter ett tag vill jag vara långhårig igen och då betalar jag flera tusen för att sätta löshår. Sedan kort igen. Så håller jag på hela tiden. Sambon blir knasig på mig :) Ha en bra dag!

Kram.

2012-02-17 @ 09:15:07
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Själv besökte jag frissan år 2004 senast tror jag. Börjar bli dags att gå dit igen kanske ;).



Kram

2012-02-17 @ 13:24:11 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Linda

Ja kommer ihåg det ;) lite knasigt roligt men också modigt.

Vad skönt att mötet gick bra, får också tunghäfta i sådana situationer

Ha en skön fredagskväll

kram

2012-02-17 @ 19:04:55 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: S

Härligt att gå till frissan det hade jag också behövt. Det är så nedrans dyrt bara, hade gärna klippt mig själv. Är tyvärr lite rädd att det ska bli som du beskriver :P



Känner igen mig allt för väl i att bli lite halv stum när man sitter i vissa möten. Men du löste det säkert bra ändå. Han vet säkert hur du brukar vara till vardags. Tror de flesta blir nervösa och får lätt tunghäfta i sådanna situationer.



Svar: japp jag är en hästtjej, den nördigaste sorten. Den som fastnade i stallet vid sju år och aldrig kom därifrån :D



Kramar

2012-02-17 @ 21:42:13 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus