To the dentist...


Jahapp brudar, idag har Jenny tandläkartid. Kl 12 också! Snacka om lite "klurig" tid men jag anpassar mig, ska åka direkt därifrån och luncha med min kille sen (kul om de upptäcker ett hål och jag får sitta och dregla med bedövning över dagens lunch sen hahahah).

Måste däremot be min kille om pengar till tandläkarbesöket när han vaknar ur sin dvala däruppe. Det känns ju mindre kul..! Men jag har absolut inte ångrat att jag låtit honom ta hand om mitt sparkonto (jag har ingen åtkomst alls). Det har faktiskt minskat hetsandet och gjort mig gladare på så vis att jag vet att mina sparpengar är fredade från min sjukdom.

Däremot har det blivit både frisör, Csn, klänning till bröllopet och så nu tandläkaren denna månaden. Så han får lämna ett bidrag så jag kan kolla att gaddarna är ok..! Jag har inte kollat dem sedan jag började kräka så frenetiskt för ett antal månader sedan. Undra om tandläkaren kan se hur det ligger till..? Har ni blivit konfronterade av tandläkaren nån gång..?

Kommentarer
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Jag var hos tandhygienisten för ett par veckor sedan och utöver tandsten fanns det ingenting att anmärka på, turligt nog. Tandsten har jag haft mycket av sedan jag var barn.



Hoppas på att ditt besök blir så smärtfritt och billigt som möjligt, jag har alltid en föreställning om att besöket ska gå på flera tusen, trots att det var många år sedan jag lagade ett hål sist.



Kram

2012-02-21 @ 07:44:49 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hoppas det går bra hos tandläkaren! Vet din tandläkare om din bulimi? Måste vara jobbigt det där, ifall man går till någon som inte vet något.. Kram <3

2012-02-21 @ 09:05:35 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: --

olika det där, vissa säger att de kan se direkt men jag tänker att folk vet rätt så lite om ätstörningar.. och speciellt om bulimi. Jag har då i alla år fått höra att jag ska sluta småäta så mkt mellan måltiderna.. som att det är däri problemet ligger lixom.. lycka till! Hoppas det går bra :) och vad skönt det lät med att lämna över sparkonto-ansvaret, önskar jag oxå hade gjort det.. innan jag tömde det xD

2012-02-21 @ 09:58:12 / URL: http://www.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

jag har fått påpekningar hos tandläkaren att jag har frätskador på emaljen. inte kul att höra det när man själv vet att det är något man själv åstadkommit

2012-02-21 @ 10:16:50 / URL: http://verklighetenssanning.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Jag har en fråga till dig Jenny, har du nån gång fått massa prickar runt ögonen efter att du har spytt? Vet du vad det är isf?



Hoppas allt gick bra hos tandläkaren :-)

Kram

2012-02-21 @ 18:51:28 / URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/
Postat av: camilla

Caroline: om prickarna är röda så det är blodkärl kring ögonen som spricker vid ansträngningen då man spyr... Brukar också få sådana ibland. Som tur var så försvinner de snabbt!

2012-02-22 @ 02:01:56
Postat av: Ceca

Oj ja, jag har fått regelrätt utskällningar av tandläkare...

"Du måååååste sluta krääääkas"



"No shit Sherlock?!

Det har jag ju inte kämpat mot i halva mitt liv ungefär,

men vet du nån mirakelmedicin mot bulimi så är jag tacksam för tips..."



Dom kan vara så jävla cyniska dom där tandläkarna.....

2012-02-22 @ 15:25:20 / URL: http://ceca.blogg.se/
Postat av: C

Den bullen såg inte dåligt smarrig ut! :)

2012-02-22 @ 17:40:22 / URL: http://vagenupp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus