Onsdag

Tusen tack för responsen på föregående inlägg. Märker att många känner igen sig och ni ska veta att jag tänker på er därute<3 Jag önskar så att vi alla sluppit att drabbas av ätstörningar (oavsett diagnos och symptom) för i min värld är det något av det svåraste man kan drabbas av. Dessutom väldigt stor dödlighet.

MEN för att prata om något annat; just NU sitter jag iaf i soffan och äter min frukost. Snacka om att byxorna sitter tight idag. Usch.. och ändå sitter jag här och äter! BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!!!



Framförallt magen, men även låren, är otroligt svullna/vätskefyllda efter gårdagens "session". Fy fan. Känslomässigt är detta oerhört tufft att acceptera! Känner mig som Michelingubben. Och det värker lite också. 

Jaja, jag ska iväg på möte på ett annat kontor idag. Den tjej som jobbar hos oss i fyra veckor ska åka med mig och jag bara hoppas att smulor och dylikt inte är något hon tänker på. För städa bilen, det hinner jag bara inte nu på morgonen, det är ett som är säkert!



"Var det jobbigt igår?" och höjdaren "Mår du bättre idag?" är frågor jag lär få besvara idag. Känns som att hela mitt ansikte blir alldeles genomskinligt då när jag tänker på hetsätningen (de fattar säkert att jag hetsätit! Hjälp!) och jag vet inte riktigt vad jag ska svara; "Nja egentligen inte"??

Och förresten kom på att jag glömt svara på en fråga, så "S"; Ja, jag är sjukt morgonpigg verkligen, har det efter farsgubben haha. Och mitt sjukdomstillstånd har inte precis gjort mig mindre morgonpigg om man säger så...

Kram<3

Kommentarer
Postat av: deniiise :)

Ja, jag blev verkligen otroligt glad! :) Hade du en bra dag igår vännen?

Kram

2012-02-15 @ 08:49:02 / URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Anni

Hoppas du får en lugn och bra dag idag!

Kram

2012-02-15 @ 09:02:45 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hoppas idag blir mer ok. Näej det där med matschema har aldrig varit min grej. Jag förstår ju poängen. Men för mig har det inte stämt. När jag åt enligt matschema var jag konstant hungrig. Alltså verkligen hungrig, inte sugen. Jag verkar inte fungera jättebra med att äta lite hela tiden utan min kropp trivs bättre med att äta lite mer till mddag tex och kanske inte äta mellanmål på förmiddagen eller så värst mycket till kvällen utan kanske bara en frukt och lite te då. Förutom det faktum att jag är sjukskriven och dödligt trött och blev tokig på matschema för jag blev tvungen att gå upp många timmar före jag egentligen orkade bara för att äta frukost... innan kroppen vaknat och näe. Det kändes aldrig bra. Jag kommer ihåg det som det vore igår fast det är ett år sedan den dagen när jag faktiskt tog modet till mig och sket i matschemat trots att jag inte ätit "normalt" mer än knappt två månader. Jag var så jäkla gllad den dagen.

2012-02-15 @ 11:55:41 / URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Helena

Hoppas du får en bättre dag idag! Kom ihåg att det bara är äs som vill att du ska känna dig tjock och värdelös för då får den övertaget.

Jag brottas själv med den idag. Blev tvungen att vara hemma med sjukt barn idag så kan inte träna och det skapar ångest. Samtidigt har jag nu börjat läsa mattillåtet. Mycket klokt i den boken.

Jag känner att jag står i ett slags vägskäl nu. Fortsätta styrketräna i stort sätt varje dag som nu där varje liten muskel får sig en omgång men därav mycket ångestladdat då man måste förbereda sig så mycket mentalt innan. Så mycket av den vakna tiden går åt till styrketräningen för att få ut så mycket som möjligt av varje pass.

Min andra väg är att lägga styrketräningen med alla dess vikter och reps och set åt sidan och börja "leva" igen. Äta vanlig mat, börja umgås med vänner igen, kunna ta en fika, vara närvarande då min son vill leka och inte ha tankarna på nästa träningspass..

Och isåfall bara simma två gånger i veckan. Men tankarna slåss som jag vet inte vad? Ångest och beslutsångest?

Vad skulle du råda till? Detta låter sjukt jag vet men har liksom tappat begreppet om vad som är normalt både då det gäller träning och mat. Har iallafall börjat äta "otillåten mat" nu och samma delade känslor där:/

KRAM!<3

2012-02-15 @ 12:25:05
Postat av: Hanna

Jävla skitdag igår du... men du, det var EN dag, en skitdag men inte mer än så.



Du är grym som fortsätter tugga... du är starkare än du tror och borde skicka dig själv på ett spa för njutning en stund. För vad njuter du av mer än hetsen? Jag vet så väl att hetsen är njutning likväl som helvetet...



Stor kram till dig fina fina Jenny... o du, fokusera om, fokusera rätt... vår på ingång! Inne som ute <3



Kram

2012-02-15 @ 13:23:39 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: S

Hahaha ja med tanke på att dina inlägg verkar dyka upp vid sex på morgonen förstår jag att du är lite morgonpigg.



Hoppas detta har varit en bättre dag, du förtjänar det. Tror att det bara är du som noterar hur din mage lår känns, brukar ju vara äs som lurar en ganska bra. Sen är kroppen säkert extra trött idag, så du får ta hand om dig extra väl. Låt inte äs förstöra din kropp och slita ut ditt hjärta. Deet är du alldeles för fin för!



Jag har varit på möte idag och ska snart få träffa en från arbetsförmedlingen för att diskutera praktikplats. Känns både bra och lite jobbigt, men så ska det väl kännas.



Kramar på dig!

2012-02-15 @ 13:30:06 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas det gick bra på det andra kontoret, kan kanske vara skönt att komma bort lite och se lite andra miljöer. Min bil är också full med smulor och gamla papperspåsar där det legat semlor, bullar etc och så ett antal påsar från mc donalda också. Hatar att har folk i bilen och blir oftast att jag bara slänger bak allt bakom förarsätet.

Hoppas att du får en bättre dag idag än igår, det låter på dig som om det kan bli så.

Tror på dig min vän

Kram

2012-02-15 @ 14:37:15 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus