Morrn morrn morrn


Jag just nu i fin morgonfrisyr:) - vinkelivink!

Idag har jag ätit en gigantisk frukost (för att förklara gigantisk: fyra mackor till min müslitallrik. BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!!) och sedan har jag plågat mig själv genom att stå och spegla magen. Fy fan!

Men skit i det! Jag var verkligen jättehungrig när jag vaknade. Idag ska mannen dra med mig till Gekås. Egentligen kan jag väl tycka att det är rätt trevligt, men det har ju blivit så urbota stort där och ofta är det sån himla trängsel.

När vi kommer hem så tror jag att vi ska sätta oss och spela lite spel så jag kan vinna som vanligt;)

Hoppas ni mår ok mina fina vänner därute. Ska tänka på er idag som vanligt och hoppas ni får en fin dag. Jag känner hur min ångest trycker på inom mig, men jag försöker hålla den borta. Den gör mig verkligen inget gott.

Kram<3


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ingen ångest, bort med den!! Kroppen ÄR ju i olika behov av mat olika dagar.... ibland vill den ha 4 mackor, ibland 1 och ibland 2... blanda inte ihop vad hjärnan vill och vad kroppen vill... du gör HELT RÄTT som lyssar på kroppens signaler men tala inte skit om dig för det!



Spegla magen du... men tänk efter med vilka glasögon du ser på dig själv... de positiva snälla eller de negativa elaka äs-glasögonen...



Nej, ångesten ner i en svart säck för dagen och en stor varm kram till dig istället!



Ha nu en lovely lördag <3

2012-02-11 @ 08:20:47 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Anni

God morgon vännen. Fyra mackor äter jag ofta till frukost, är man hungrig så är man och frukosten är viktig! Jag tycker det är svårt med ångest när jag går i affärer (som jag älskar annars). Hoppas att du kan tränga undan ångesten och njuta av shoppingturen!

Kram

2012-02-11 @ 09:16:33 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Ida

Ingen fara alls med fyra mackor. Va du hungrig så va det ju RÄTT att äta extra. Bättre det än att du ska bli hungrig snart igen o riskera hetsäta, eller hur? Lyssna på kroppen och ge den det den vill ha. Och strunta i att spegla dig, vad ger det dig? Gör sånt som ger dig energi o glädje ist :)

Själv fick jag en kommentar om att jag äter för mycket godis på min blogg :( Känns piss nu!

2012-02-11 @ 10:12:58 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Ceca

Grymt att du klarade av frukosten! =)

Det är starkt att kunna känna hungern och "lyda" den!

(Sedan att man fastnar framför spegeln är ju inte så kul, men man får helt enkelt bita ihop och hålla färgen..)



Jag vill oxå till Gekås!!!

Har bara vart där en enda gång i heeeela mitt liv, och då var jag typ 10 år. Ska se till att ta mig dit nån dag under tiden jag är här nere i Varberg, har förstått att det inte är så långt härifrån =)



Kämpa på tjejen!

2012-02-11 @ 10:54:52 / URL: http://ceca.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du är grym!! Vet ångesten efter men det går över!! Heja dig och ha en fin lördag!

2012-02-11 @ 11:14:28
Postat av: Linda

Duktiga du som lyssnade på din kropp.

Hoppas ni får en bra dag på Gekås, inte löning eller barnbidrag nu så förhoppningsvis är där ganska lugnt. Har nog aldrig hört om att en man skulle vilja åka till Gekås frivilligt, men det är kanske jaktgrejerna som drar ;)

Kram

2012-02-11 @ 13:57:13 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: deniiise :)

Du lyssnade på kroppen och åt dig mätt, precis som man ska! Ibland blir det mer och ibland mindre, var stolt över dig själv istället :) Bra jobbat Jenny!



Tack för dina fina ord! Jag är glad att du slutat bry dig och vågar stå för den du är. Det är vi "pluggisar" som kommer tjäna på det i sista ändan, right?



Många kramar! <3

2012-02-11 @ 15:06:34 / URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: sofia

Ja, jo, det är sant! Men menar du att jag borde sluta baka?

För att jag tagit upp baket igen nu är ju för att det ger någon slags terapi. hjälper mig att fokusera, tänka. Det ger lugn och ro, inte alls på det där sjuka sättet som det varit förr. Vad gäller matlagning försöker jag hålla mig borta, för det kan jag fortfarande inte hantera ..

Jag äter allt jag bakar och sådär. Inte för att "göda andra" och inte heller för att fresta mig själv eller neka mig själv mat.

Du får gärna ifråsätta mer, och komma med frågor eller tankar angående detta - för visst kan det vara så att det är något sjukt men som jag inte kan se.

kram!

2012-02-11 @ 15:57:59 / URL: http://coconat.blogg.se/
Postat av: G E T

Jag blir så engagerad, glad, ledsen och jublande när jag läser om ditt liv. Ofta sitter jag och funderar på andra som, liksom mig, lever på gränsen och jonglerar arbetslivet, sociala relationer och allt annat när det i ensamma stunder är KAOSET som råder! En eloge till dig, mig och alla dom andra!

2012-02-11 @ 18:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus